2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 53 پست
نه والا من اومدم کلی نوشتم که وقتی مذهب برات مهمه به این دلایل قبول نکن که رفتم تو دیوار دقیق استارت ...

اره دوتا عقیده ی کاملا مخالف بودن اینا معلومه تو زندگی به مشکل میخورن ولی چرا ترکید عجیبه🙄🙄🙄🙄

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته  علاوه بر اون از گزارش تاپیک سواستفاده میکنن  پست ها که گزارش بخوره خیلی بهتره

اره کمک کنیم این فرهنگم جا بیوفته عالیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چون شما کاربر قدیمی هستید در جریان نیستید.یک عده پستهای ممنوع دارند و به دوستهاشون خبر میدند که بیان ...

آفرین دقیقا👌🏻

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بله حق الناس حساب میشه  مثلا منم اون روز تاپیک زدم و قفل کردم و بعد تا چند ساعت بعدش هم حتی لا ...

وا چرا اخه ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چون شما کاربر قدیمی هستید در جریان نیستید.یک عده پستهای ممنوع دارند و به دوستهاشون خبر میدند که بیان ...

عزیزم قبلا جو سایت خیلی بهتر بود جدیدا نمیدونم چرا اینجوریه من خودمم جرات ندارم خیلی تاپیکا پست بذارم

آخه چرا مثل انسان بالغ تبادل نظر نمیشه واقعا  ب جای کمک کردن بابا پس این جا برای چی عضو شدیم اخه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره دوتا عقیده ی کاملا مخالف بودن اینا معلومه تو زندگی به مشکل میخورن ولی چرا ترکید عجیبه🙄🙄🙄🙄

منم متعجبم گلم چیزی نداشت اخه

آخه چرا مثل انسان بالغ تبادل نظر نمیشه واقعا  ب جای کمک کردن بابا پس این جا برای چی عضو شدیم اخ ...

والا چی بگم . اصلا جو سایت کلا بنظرم مثل قبل اروم نیست

منم متعجبم گلم چیزی نداشت اخه

ولی از حق نگذریم نظرات جالبی هم داشت 😅😅😅😅

حیف ترکید

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
ولی از حق نگذریم نظرات جالب و فانی هم داشت 😅😅😅😅 حیف ترکید

جدی ؟ نتونستم بخونم فقط پست اسی رو‌خوندم

والا چی بگم . اصلا جو سایت کلا بنظرم مثل قبل اروم نیست

اصلا آروم نیست 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

جدی ؟ نتونستم بخونم فقط پست اسی رو‌خوندم

اره حیف شد