2777
2789
عنوان

حق الناس

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 53 پست

سلام عزیزم حالت خوبه من کاربر عاشورااااا هستم، ،،،،دوباره با کاربر جدید اومدم، ،،،استارتر کاملا درست میگی ،،،من از سال ۹۴اینجام ولی هیچ وقت تا حالا برای کسی گزارش نزدم ،،وقتی از اون موضوع خوشم نمیاد میام بیرون 

خدایا دستای منو محکم بگیر  دستام قدرت ندارن
 منم در حال تایپ بودم که خوردم تو دیوار😁☝🤦‍♀️

وای منم دقیقا سرم درد گرفت 🤣

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظرم بلد نیستن

چندتا سوال داشتم از استارترش 

نشد بپرسم 

میتونی تگش کنی؟

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
فکر نکنم حق الناس باشه  ولی خب کارشون خیلی بد بود که گزارش زدن

بنظرم نسبت به اسی حق الناسه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
متنفرم از کسایی که تا هرچی میشه گزارش میزنن.آقاجان دوست نداری نیا تاپیک.نیااااااا 

دقیقا منم نمیفهمم چرا میرن تو تاپیکی که نخالفن چرا نظرات مخالف رو ریپ میزنن و جنجال میکنن

دقیقا گزارش پست بهتر جواب میده تا صورت مسئله رو کلا پاک کنیم

موافقم کاش تاپیک بزنیم همه گزارش پست رو یاد بگیرن

بله درسته هر کس مخالفه یا حرفی داره بهتره تو تاپیک بره حرفش رو بزنه به جای گزارش  البته بعضی ت ...

تاپیک ممنوعه اره حق با شماست ولی کاش کمک کنیم گزارش پست جا بیوفته

سلام عزیزم حالت خوبه من کاربر عاشورااااا هستم، ،،،،دوباره با کاربر جدید اومدم، ،،،استارتر کاملا درست ...

سلام عزیزم خوش اومدی خانم گل ❤️ کاش کمک کنیم این فرهنگ جا بیوفته

بنظرم نسبت به اسی حق الناسه

بله حق الناس حساب میشه 

مثلا منم اون روز تاپیک زدم و قفل کردم و بعد تا چند ساعت بعدش هم حتی لایک خورده بود بعد یهو اومدم دیدم ترکیده تعجب کردم چون ممنوع نبود سریع به نینی یار علت رو پرسیدم گفت گزارش زدن 

خب من مسلمه که همه کسانی که گزارش زدن رو حلال نمیکنم چون از روی دشمنی و به ناحق زده بودن

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
چندتا سوال داشتم از استارترش  نشد بپرسم  میتونی تگش کنی؟

نه والا من اومدم کلی نوشتم که وقتی مذهب برات مهمه به این دلایل قبول نکن که رفتم تو دیوار دقیق استارتر یادم نیست

چون شما کاربر قدیمی هستید در جریان نیستید.یک عده پستهای ممنوع دارند و به دوستهاشون خبر میدند که بیان و تاپیکها رو گزارش بزنند.😊

شما عصاره ی آدمهای دورتون هستید....پس درست انتخابشون کنید