2777
2789
عنوان

حرصم گرفت ازش😐

129 بازدید | 18 پست

راستش من سه تا رفیق صمیمی دارم همیشه با همیم 

بعد یکی از این رفیقام ک همسایمونم هست ، داداشش رلمه😁 

مادرامون میدونن و در جریانن ، اما خب پدرم کامل نمیدونه یچیزایی بهش گفتیم فعلا و چون پسر خیلی خوبیه و همه میشناسنش هیچ مشکلی نداشتن 

اما رفیق صمیمیم ک خواهرش میشه از موضوع چیزی نمیدونع و خیلیم فضوله😐واسه همین خب هر حرفی رو پیشش نمیزنیم 

دیروز همه رفیقا بودیم بیرون ، بعد یکی دیگ رفیقم به همین خواهر رلم (رفیق صمیمیم) به شوخی و خنده گفتش ک رها (اسم مستعارمه ، نمیخوام اسمم رو بگم اخه ) رو واسه داداشت بگیرین 

اینم اومد گفت ، اهههه چه کسیییی ، اصلااااااا بعدشم اروم خندید 😐😐یعنی یه روزی بفهمه من قراره بشم زن داداشش ، ناراحت میشه ؟خوشش نمیاد؟😐 

حرصم در اومد 😐مگه من چمه ، مهم اینه داداشش پسندیده😐 

اهل پز دادن و اینا هم خیلی هستتت، 

شیطونع میگه برم به داداشش بگم به همه بگه ما با هم نامزدیم هاااا 

از الان با اینکه چیزی نمدونه داره حرصم رو در میاره وای بع حال اینده

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

دوس پسر نامزد نیس😑

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما خب وقتی رسمی شده باشن یه طورایی نامزد حساب میشه  هر چند خیلی رسمی هم نشده هنوز😐😂

نامزد یعنی اینکه شما به طور رسمی خبر دار کنید بقیرو که با اون شخص قصد ازدواج دارید 

یعنی فامیل دوست آشنا و... نه اینکه خود خاهر ایشونم خبر نداره 

تجربه ثابت کرده هر چی به کتف تر باشی موفق تر خاهی شد در هر زمینه ای که باشه 😂                    این اسم لعنتی قرار بود یه چیز دیگه بشه ولی نشد😐      یخورده با همدیگه مهربون باشیم 💚💚 🙏                         وقتی توهین میکنید و تلاش میکنید که بیشعوری خودتون رو ثابت کنید و من بی جواب میزارمش نزارید پای درست بودن حرفتون 🙏💚                                                                    آرزوی قبولی توی کنکور رو دارم و هدیه اش هم کمک به بچه های بهزیستی هست 😍💐🌸😍