roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 عنوان چجوری بگم 50 بازدید | 3 پست سلاممممیکی از دوستان من سیگاری هست و من میخوام یجورایی بهش بگم خوب نیست و ب فکر ترک باشه و..ولی نمیخوامم ناراحت بشه یا فک کنه نصیحت میکنماخهنگران سلامتیشمسنشم کم نیست ک بگم برای دیده شدن میکشه اخه تو تنهایی هم میکشهشما بودید چیکار میکردید پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی 1401/02/13 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26585 میگم برای رحمش ضرر داره پوستش پیری زودرس میگیره خودشو داغون نکنه ریه هاش خراب میشه معیوب میکنه خودشو بعدا توزندگی حرف ابنواونو میشنوه یاشوهرشو الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26585 توام درکنار اون روت تاثیر میذاره اینا چ رفیقاییه پیدا میکنی الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3347 توام درکنار اون روت تاثیر میذاره اینا چ رفیقاییه پیدا میکنی خوشبختانه زیاد تاثیر پذیر نیستماینم وقنی پیش منه نمبزارم کنارم بکشه پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی