2777
2789
عنوان

بخدا دوست دارم خودمو دار بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست
منم خونه فامیل وضعم همینه  یا باید مث کلفتا  پذبرایی کنم یا بشینم درو دیوار نگا کنم

بخدا بعد میگن چرا خوشت میاد با دوستات باشی یکی نیست بگه بشینم پیش تو آخه

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیتو  یه دیقه بده مامان بزرگت اینستا رو نگاه کنه .بعد میگه برید واسه منم گوشی بخرید 🤣🤣🤣

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
بکوب به دیوار مشکلی نیست برو یه طرف پر گوجه سبز کن بیار بزار جلوت همه دورت جمع میشن..

گوجه سبز  نیست  طالبی هست که  خوردن تموم شد

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
گوشیتو  یه دیقه بده مامان بزرگت اینستا رو نگاه کنه .بعد میگه برید واسه منم گوشی بخرید 🤣🤣🤣

همش میگه اه اه نگا دختر خالت نگا دختر دایت سرش تو گوشی نیست بچه ۴ ساله رو با من مقایسه می‌کنه

منم هرموقعه میرم خونه فامیل ها همینه همش گیر میدن با اینکه ۲۱ سالمه ولی فقط لبخند میزنم کار خودمو می ...

من میشینم یه گوشه داییم میگه با یه من عسل هم نمیشه خوردت که

همش میگه اه اه نگا دختر خالت نگا دختر دایت سرش تو گوشی نیست بچه ۴ ساله رو با من مقایسه می‌کنه

اخی 😢😢😢چی میکشی. امان از فاصله نسلها 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
ایییی خوبه تو فقط مامانبزرگته من خو عمه و دایی و عمو ومامان😑😐 خاله هام نچ پایه ان

همش فضولی همش فضولی

اخی 😢😢😢چی میکشی. امان از فاصله نسلها 

بخدا اصن دلم میخواد گریه کنم  

بچه ۴ ساله با یه بچه دیگه خاله بازی می‌کنه من چی