2789
عنوان

عقد بود...... 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 25 پست
جدی واسه شام دعوت نکردن🙄🙄

خواهرشوهرم اولش گفت ۸ دم خونه عروس باشین بعد گفت ۸:30 دیگه دم خونه عروس باشین ما هم راس ۸:30 اونجا بودیمممم تا ۱شب  خب به نطر منم بهتر بود شام میدادن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يا بايد ٩ شب به بعد ميگرفتن يا عصر يا هم لاقل يچيز فست فودي ميدادن  ملت از گرسنگي تلف نشن

آره راستش خیلی گرسنم نشد  ولی خب میگم کاش عصر گرفته بودن اگه شام نمیخواستن بدن یه کم اینطوری صایع هست از ۸:30 به مردم بگی بیان تا ۱شب  شاید واقعا یکی زووود گرسنه بشه با ۱شیرینی و یه چای و میوه که سیر نمیشن  

آره راستش خیلی گرسنم نشد  ولی خب میگم کاش عصر گرفته بودن اگه شام نمیخواستن بدن یه کم اینطوری صا ...

حداقل بايد ساندويچ الويه ميدادن كه بعضيا واقعا گرسنه ميشن مخصوصا تو جشن بزن و برقص هست

حداقل بايد ساندويچ الويه ميدادن كه بعضيا واقعا گرسنه ميشن مخصوصا تو جشن بزن و برقص هست

آره دقیقا الویه خوب غذایی هست برا اینطور  من که الان شمردم ما کلا با دوماد و همه ۱۶ نفر بودیم خودشونم ۲۰تا یا بیشتر  مگه چند نفر میشیدیم !

آره دقیقا الویه خوب غذایی هست برا اینطور  من که الان شمردم ما کلا با دوماد و همه ۱۶ نفر بودیم خ ...

اي بابا كاش لاقل برا اين تعداد يچيزي سفارش ميدادن

حداقل از ساندويچي نفري يه ساندويچ سفارش ميدادن

اي بابا كاش لاقل برا اين تعداد يچيزي سفارش ميدادن حداقل از ساندويچي نفري يه ساندويچ سفارش ميدادن

یادم به خودم افتاد شوهرم با خانوادش میخواستن شب یلدا برام بیارن چندساله پیش میگفت باید شام بدی منم گفتم چرا گفت عصر یلدا که نیست شب یلداست  ما هم دیدیم زشته بردیمشون رستوران