2777
2789
عنوان

همسایه

194 بازدید | 14 پست

از ساعت ۶:۳۰  شوهرش داره داد میزنه و فحش های بد بد میگه بهش سر بهونه ها الکی بدبخت زنه. شوهر معتاد و سه تا بچه دلم برای دختراشون میسوزه که همسن خواهرمه تقریبا  

هیی بسوزه پدر فقر

ادم معتادی که اینده بچه هاش ریده هییی 

دخترام از داد و بیداد بیدار شدن  بدبخ زنه  که شوهر و پسراش میریزن سرش و خودش و دختره را میزنم هییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر و پسراش 😮یعنی پسرها هم مادر رو میزنن 😥

اره خواهرشونم میزنن الانم دارن اسباب کشی میکنن برن خونه مادرشوهرشون توی  روستا توی یه اتاق ۵ نفری زندگی کنن 

دخترشون خیلی دختر خوبی اما این بابای معتاد سوزونده ایندشا هییی

من بودم میرفتم سر ی کاری ک ریخت همچین خانواده ای رو نبینم.حقشه وقتی شوهرش آدم نبود چرا چند تا بچه پس ...

زنه و دختر زندانی ان توی خونه نمیزارن برن بیرون حتی  با ترس و اینا من چن بار جلو در دیدمشون 

اره خواهرشونم میزنن الانم دارن اسباب کشی میکنن برن خونه مادرشوهرشون توی  روستا توی یه اتاق ۵ نف ...

یا خدا. 😥خدا کمکشون کنه ..آدم چه چیزا که نمیشنوه ...عوض اینکه پسرا پشت مادره باشن شدن بلای جونش

یا خدا. 😥خدا کمکشون کنه ..آدم چه چیزا که نمیشنوه ...عوض اینکه پسرا پشت مادره باشن شدن بلای جونش

هی از صب دارم فحش میشنوم به همه چی ام فحش میدناا نماز ، ماه رمضون همه چی 

خیلی مرد بددهنی 

هیچوقت هیچ وقت قضاوت نکنید....دیدم کساییکه زندگیای اوکی و خوبی داشتند یه شبه مرد معتاد شده و کم کم م ...

نه زنش میگفت وقتی ازدواج کرده بوده ام معتاد بوده  بیخیال قضاوت نکنیم اما دلم برای زنه و دختره میسوزه