2789

بعدازک ماه روزه داری شب عیدی شوهرکثافتم بعدازدوساعت دیراومدن میگه انقدرمیرم خیابونارومقچرخج تاو۵ت خواب بشه بیام خونه منوفراری دادی بس کی غرمیزنی..

خیلییی دلم شکست اینم عیدی من.

ازفردامیخوام برم دنبال کارای طلاق.لعنت بمن که تواین ۷سال خیال کردم دوسم داره لعنت بهش

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا چرا اینجوری شدن

خیلی پسته خیلی دارم میفهمم که منودیگه نمیخوادومطمئن هیچ وقت نخواسته تمام حرفاوکاراشم دروغ بودنمیدونم چکارکنم دلم میخوادبچه هاموبردارم وببرم ولی کجا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یکم بی محلی کن میاد طرفت مگه میشه نخادت

شایددلش جایی .یره که اتقدربااطمینان..

خیلی پسته 

منم چندین سال پیش بدترین اتفاق زندگیم توی روز عید فطر افتاد 

منی که شبش واسه عیدی از خدا خواستم همون مسأله رو در پناه خودش بگیره

همه دین و ایمان و اعتقادم همونجا از بین رفت 

وااای نه گلم یه نگاه به امضاتون بزنین دلم لرزید یه فرصت دیگه بدین 

خیلییی دلم شکست بااین حرف فهمیدم هفچ وقت منونمیخواست.

خیلییی دلم شکست بااین حرف فهمیدم هفچ وقت منونمیخواست.

عزیزم یه چیزی رو صادقانه بگم همه فکر میکنن شوهرم موم دست منه ازبس که دنبال منه که همه چی من رو روال باشه و. خداییش حالا نه اینقدر باشه ولی بدم نیست ولی توی خونه و خلوت هامون بارها از اینا زده به من.مردا مثل بچه هستن یه چیزی میپرونن به دل نگیرید