2777
2789
عنوان

ساس

297 بازدید | 24 پست

ساس رو توی خونمون ندیدم یا روی لباس هام اما شب ها گازم میگیرن کلافه شدم دکتر رفتم گفت ساس نیست چیکار کنم بنظرتون اخه پشه ۸ جا رو به صورت پشت سر هم اونم زیر لباس نمیتونه نیش بزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ساس اگه تازه از تخم در اومده باشه اینقدر ریزه که کامل دیده نمیشه درشت هاش هم خودشون رو حسابی مخفی میکنن بعد دکتر چه جوری میخواد تشخیص بده پیشنهاد میدم روی ملافه سفید بخوابین تا احساس سوزش کردین سریع نگاه کنین رو ملافه کشته هم بشن خونش معلومه

ساس اگه تازه از تخم در اومده باشه اینقدر ریزه که کامل دیده نمیشه درشت هاش هم خودشون رو حسابی مخفی می ...

ممنون خیلی فکر خوبیه حتما همین کار رو انجام میدم

اگر هم حتی ی دونه دیدین سریع همه درزها و مبلها و کلا خونه رو سمپاشی کنین وگرنه واویلاست از بس زود زی ...

الان یک هفتس دنبالشونم البته یه چیزی الان دیدم که خیلی سزیع حرکت میکرد انقد محکم زدم روش له شد عکسش رو بفرستم؟