2777
2789
عنوان

همیشه دلم میخواست ریزه میزه بودم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه ریزه میزه م و هیچی از غیر قابل تحمل بودن زندگیم کم نشده 

آدم همیشه چیزی رو میخواد که نداره کنترل کن این احساسات گذرا هستن میرن و بعد چند مدت میان وقتی بی محلی کنی میرن دیرتر و دیرتر میان وقتی هم اینجا بنویسی شون و بهشون شاخ و بال میزنن و خیلی ریشه دار میشن 🙂 

زیبایی 

همه جوره 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
۱۶۸ ۸۰ قبل زایمان ۷۳ بودم که خیلی خوب بودم  ولی الان ۷ماهه زایمان کردم و وزنم زیاده  چ ...

پیاده روی کن حتی داخل محیط خونه ‌قبل از سیر شدن کامل دست از غذا بکش ‌حل میشه همه چی زمان لازمه به وزن ایده آل برمیگردی 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

تو منی یا من توام

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
عزیزم شیر قطع شد وزنت کم میشه کم کن غصه خوردن نداره که

دیروز بعد مدت ها رفتم ی تاپ شلوارک قشنگ خریدم 

با ذوق پوشیدم ولی خیلی تنگ بود 😔 

گذاشتمش کنار 

اصلا حالم بد شد خیلی کلی گریه کردم 

شوهرم هی میگفت اشکال نداره من همه جوره دوست دارم 

ببین من ریزه ام .استخون بندیم ریزه حتی اجزای صورتم.قدم ۱۶۵ وزنم ۵۲ عذابی میکشم .مردای ایرانی درشت پسندن.اینقدر همه میگن بهم ریز از زندگی سیر شدم.قدر درشتیتو بدون