2777
2789
عنوان

خواستگار خوب

240 بازدید | 25 پست

خانوما شما اگه توی سن حدودا ۲۰_۲۱ سالگی خواستگار خوبی داشته باشید یعنی هم خانواده دار باشه هم خونه و ماشین و شغل خوب داشته باشه هم ورزشکار و خوش قد و بالا باشه هم شخصیت خوبی داشته باشه ازدواج میکنید؟

راستش من خیلی سختمه به دو دلیل 

اول اینکه من دلم میخواد یه تایمی از مجردیم لذت ببرم و استفاده کنم..اهل رل زدن هم نیستم ولی میخوام کلا خیلی چیزا رو تو مجردی تجربه کنم 

دوم اینکه من دوست دارم اول عاشق شم بعد ازدواج کنم چون هیچ تضمینی وجود نداره بعد ازدواج عاشق همسرت شی..اگه عاشق یکی دیگه بشی چی؟...خب خیلی بده

یه چیز دیگه هم اینکه من دختر به شدت مستقل و استقلال طلبی هستم و همش میترسم نکنه با ازدواج محدود بشم

اینم بگم به طور کلی موافق ازدواج هستم ولی هدف اصلیم نیست یعنی برام اولویت نداره کلی چیز مهم تر تو ذهنم هست...حتی گاهی به خاطر ترسایی که دارم ترجیح میدم مجرد بمونم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر یکی درکم کرد مامانم اصلا درک نمیکنه اصراری به ازدواجم نداره ولی میگه دلایلت منطقی نیست

به نظرم دلایلت کاملا منطقی و درست هست.....من همیشه به ازدواج به چشم آخرین کار نگا میکنم درس و مستقل شدن کار کردن جوونی کردن مهم تر از ازدواجه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
اگه آدم پایه ایه ازدواج کن .ازدواج خوب بهتر ازمجردیه .کاش منم سنم کمتر بود ازدواج میکردم

چی بگم والا

دیدی مثلا بعضی دخترا که ازدواج میکنن یه حس غروری نسبت به دخترای مجرد دارن؟

من دقیقا بر عکسم...حس میکنم اگر ازدواج کنم اون غروره از سمت مجردا به منه😅

یعنی کلا مجردی رو بیشتر از متاهلی دوست دارم

چون فکر کن مجبوری یه نفر رو برای تمام عمرت انتخاب کنی...خیلی تصمیم سختیه

یکی از دوستام دو هفته بعد خواستگاری عقد کرد من واقعا موندم از تعجب که چطور تونسته به این سرعت تصمیم به این مهمی بگیره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
23 مجرد وفعلا قصد ازدواج ندارم

خیلی هم عالی

موفق باشی

منم واقعا اگه به خودم باشه قصد ازدواج ندارم فعلا

بقیه هی میگن این خیلی خوبه نپرونش دیگه از اینا برات پیدا نمیشه فکرمو درگیر میکنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍