2777
2789
عنوان

با چی شیو میکنید؟

1055 بازدید | 20 پست

منظورم بیکینی هست🤦‍♀️

من میخواستم وکس مرواریدی بگیرم میگفتن دردش کمتره از ژیلت و موبر خسته شدم دیگه

ولی دیدم پایین محصولات نوشتن برا بیکینی خطرناکه پوست پاره ممکنه بشه و فلان🥺🥶🥵

تا حالا موم استفاده نکرده بودم گفتم بزار یکم موم خانگی درست کنن ببینم تحملشو دارم یا نه خوشم اومد خیلی

حالا چیکار کنم مرواریدی بگیرم یا چی؟ گرونم هست😑

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکس خوبه ولی باید بلد باشی که خلاف جهت رشد نکشی و جوش بزنی بخاطر موهای زیر پوستی

منم دیگه از وکس و ژیلت خسته شدم دارم لیزر میرم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

لیزر

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
چرا لیزر نمیکنی؟

چون مجردم باید صلاح مشورت کنم حوصله شو ندارم واقعا خجالتم میکشم بگم به مامانم میرم برای لیزر چیز😅 اینطور بزرگ کرده ما رو وگرنه چه مشکلی داره آخه😑

وگرنه کی دلش نمیخواد بره به محض مزدوج شدن میرم حتما 

چون مجردم باید صلاح مشورت کنم حوصله شو ندارم واقعا خجالتم میکشم بگم به مامانم میرم برای لیزر چیز😅 ا ...

من هم مجردم روز قبل لیزر به مامانم گفتم فردا میرم لیزر باورش نشده بود فکر میکرد شوخی میکنم فرداییش صبح داشتم کفش میپوشیدم که برم اومده بود بالاسرم میگفت یعنی واقعا داری میری گفتم اره خدافظ بعد رفتم😂

بچرخ و بچرخون مارو دنیا تا گیج بره آخر ما سرامون امروز که هرجوری گذشت رفت! چی فردارو خواب دیدی برامون؟
من هم مجردم روز قبل لیزر به مامانم گفتم فردا میرم لیزر باورش نشده بود فکر میکرد شوخی میکنم فرداییش ص ...

😂😂 باید همینکارو باهاشون کرد