2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست
طبیعی هم اگر همسرت هوشیار باشه خوبه من زیاد دیدم طبیعی جلوگیری میکنن و اتفاقی نیافتاده

راستش من متوجه نشدم چیزی بشه از همسرم هم پرسیدم گفت نه دو سه روز پیش کمی تهوع داشتم ترسیدم زعفرون خوردم امروز یکم خون آبه اومد دیگه چیزی نیومد بیشتر ترسیدم نکنه لانه گزینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش من متوجه نشدم چیزی بشه از همسرم هم پرسیدم گفت نه دو سه روز پیش کمی تهوع داشتم ترسیدم زعفرون خو ...

لانه گزینی اگر باشه ۲/۳روز دیگه ازمایش بدی معلوم میشه قرص بخور خوب من الان هم قرص میخورم هم طبیعی ولی چون نامزدم بازم توهم دارم

لانه گزینی اگر باشه ۲/۳روز دیگه ازمایش بدی معلوم میشه قرص بخور خوب من الان هم قرص میخورم هم طبیعی ول ...

اخه شنیدم قرص عوارضی مثل لک پوستی یا افسردگی میاره ما هم نامزدیم برای همون نمی‌خوام چون اگه باشه نه دلم میاد نگه ندارم نه میدونم ب خانوادم چی بگم

اخه شنیدم قرص عوارضی مثل لک پوستی یا افسردگی میاره ما هم نامزدیم برای همون نمی‌خوام چون اگه باشه نه ...

چرت و پرت هیچ عوارضی قرص نداره شاید چاق بشی همین مامان خود من کل زندگیشو با قرص جلوگیری کرد هیچی هم نشد یه قرص چرا برای خودتون انقدر بزرگ میکنین