2777
2789
عنوان

کسب درآمد

162 بازدید | 12 پست

بچه ها میشه کمک کنیددد و پیشنهاد بدید:))

من ۱۵ سالمه، خیلی دوست دارم مستقل شدنو کم کم شروع کنم چون واقعا دوست ندارم چیزی بخوام از کسییی و واقعا اذیتم میکنه میخوان انلاین شاپ بزنم به نظرتون میگیره یعنی:)؟

اره قشنگم چرا نگیره این همه فروش دارن ولی صد درصد زمان باید بزاری تلاش کنی براش ممکنه اولاش سود نده ناامید نشی ولی مطمئنن الان انلاین شاپ گزینه خوبیه برات

اکانت دست سه (دختر) است

چون سنت خوبه بنظر من ی زبان رو هم شروع کن یاد گرفتن نمیدونی بزرگتر شی چه کمکی بهت میکنه 

نمیدونم رشته تحصیلیت چیه اما هنرهم یاد بگیر الان توی اینستا تلگرام پراز ادمای خوبیه ک رایگان یاد میدن طراحی موسیقی هرچیزی که دوس داری بزرگتر شی میفهمی چی میگم

اکانت دست سه (دختر) است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لوازم تحریر های مینیاتوریا خیلی کیوتن فروششون بنظرم خوبه 

لباس یکم دردسر داره جنسش اینجور بود اونجور بود سایز نیسا و فلان 

لباس زیر هم خوبه فروششون بد نیست 

لوازم ارایشی هم ک کاملا مشخصه چه بازار خوبی میتونه داشته باشه

اکانت دست سه (دختر) است
چون سنت خوبه بنظر من ی زبان رو هم شروع کن یاد گرفتن نمیدونی بزرگتر شی چه کمکی بهت میکنه  نمیدو ...

ارهههه مرسی فداتشم🥺

اتفاقا گیتار میرفتم ول کردم استادم خوب نبود ولی حتما میرم دنبالش …

هنوز انتخاب نکردم ولی تجربی احتمالا🥺🙂

میترسم اخه هم باید درس بخونم هم پی انلاین شاپرو بگیرم اما خیلیا کردن و شده ایشالا که بشه، اون اول ک زمان زیادتری نیاز داررو میذارم تابستون که بگیره حداقل یه کمم شده از همون اول حس مستقل بودنو بده و ی کمم شده کمک کنه تا بعدش ک بیشتر گذشت:))

لوازم تحریر های مینیاتوریا خیلی کیوتن فروششون بنظرم خوبه  لباس یکم دردسر داره جنسش اینجور بود ...

اکسسورییی باشه فکر کنم خوب باشه هم گردنبند هم دستبند هم چیزایه مینیاتوری هم تل همه چی میشه تقریبا..

ارهههه مرسی فداتشم🥺 اتفاقا گیتار میرفتم ول کردم استادم خوب نبود ولی حتما میرم دنبالش … هنوز انتخا ...

اره الان کم کم امتحاناتو ک دادی شروع کن که تابستون بسازیش بره 

بیفته رو دور دیگ انچنان وقتی نمیخواد ولی باید بگردی جاهای خوب خرید کنی کیفیتت خوب باشه و قیمت مناسب شرایط اقتصادی مردمو ک میدونی

گیتارتو حتما ادامه بده چون‌میتونی با اموزشش پول خوبی بدست بیاری

اکانت دست سه (دختر) است
اره الان کم کم امتحاناتو ک دادی شروع کن که تابستون بسازیش بره  بیفته رو دور دیگ انچنان وقتی نم ...

ارههه، بازار خوبه ولی خب عکاسیش و اینارو نمیدونم چطوری کنم و نمیخوام از همون اول خیلی زیاد از هر چیزی جنس بگیرم که بمونه رو دستم و میخوام هزینرو بیشترشو بذارم برای تبلیغ

ارههه، بازار خوبه ولی خب عکاسیش و اینارو نمیدونم چطوری کنم و نمیخوام از همون اول خیلی زیاد از هر چیز ...

تبلیغ زیاد کامنت بزار هرجا رسیدی دعوت کن به پیجت هایلایتات مرتب باشه رسیداتو روز اول بزار برا اعتماد 

عکاسیاشم دوبار فیلماشونو ببینی راه میفتی لازم نیست حتما داخلش حرف بزنی 

اکانت دست سه (دختر) است
تبلیغ زیاد کامنت بزار هرجا رسیدی دعوت کن به پیجت هایلایتات مرتب باشه رسیداتو روز اول بزار برا اعتماد ...

ارهه ولی خب نمیدونم چیکار کنم عکاسیم محیط خوب میخاد بالاخره بلد نیستم خیلی:)💔

ارهه ولی خب نمیدونم چیکار کنم عکاسیم محیط خوب میخاد بالاخره بلد نیستم خیلی:)💔

ببین عکاسی دوربین انچنانی نمیخواد تو ی تیک خَز بخر باهاش تمرین کن بزار من برات عکس ی کار بی افکت برات بزارم برا خیلی وقت پیشه درخواست دوستیمو قبول کن

اکانت دست سه (دختر) است