2777
2789
عنوان

مادر شوهر😬😬🤐🤐

144 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من خونواده مادر شوهرم اینا یه شهر دیگن من حاملم و یه بچه یکسالو نیمه هم دارم دستمونم شدیدن خالیه اونوقت خانم با بچه هاش پا میشه هر هفته دو سه روز پامیشه میاد خونمون باید بزارم جلوشون بخورنو جمع کنم دیگه خسته شدم از این اوضاع نمیدونم چیکار کنم خودم حال حوصله کارای خودمم ندارم😪😪😪😪

.برو دراز بکش بگو فشارم پایینه دکتر گفته استراحت کنم.گوشت و مرغ و فلانم نگیرین.بگو  سیب زمینی و تخم مرغ هست هرچی میخواین خودتون درست کنین.بچت هم بسپار دستشون نگه. دارن خودت استراحت کن.ببین چجوری فرار میکنن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.برو دراز بکش بگو فشارم پایینه دکتر گفته استراحت کنم.گوشت و مرغ و فلانم نگیرین.بگو  سیب زمینی و ...

نمیشه یبار حتی رفتم زیر سرم بخدا دست به هیچکاری نزدن مامانم مجبور شد بیاد کمکم

نمیشه یبار حتی رفتم زیر سرم بخدا دست به هیچکاری نزدن مامانم مجبور شد بیاد کمکم

هروقت خواستن بیان برو خونه مادرت

از سه روز قبلش هی میگن ک میخواییم بیایم شوهرمم میگه زشته نمیشه بیرونشون کنیم ک اخه

پس از شوهرت کار بکش.غذا درحد املت و کوکو سیب زمینی درست کن.حرف نزن باهاشون.جز مواقع ضروری.نامحسوس نشون بده ناراحتی از اومدنشون

پس از شوهرت کار بکش.غذا درحد املت و کوکو سیب زمینی درست کن.حرف نزن باهاشون.جز مواقع ضروری.نامحسوس نش ...

سعی میکنم امتحان کنم ولی یه عادت بدی ک دارم اینه ک خودمم خیلی کم روام خجالت میکشم نمیتونم مثل خودشون باشم🥲🥲

سعی میکنم امتحان کنم ولی یه عادت بدی ک دارم اینه ک خودمم خیلی کم روام خجالت میکشم نمیتونم مثل خودشون ...

خب عزیزم تاموقعی که اینجوری باشی اونا سواستفاده میکنن