2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه چیز خوب برا جوش بگید🙁

973 بازدید | 24 پست

یه پماد یا ژل یا کرمی که برا جوش خوب باشه بگید

صورتم پر از جوش شده

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره رایگان انجام بده و بهت محصول میده

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
کلیندامایسین خوب نیست؟

عالیه

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
ضدجوش درماتیپیک خیلی خوبه ... فقط روی جوش ها بزن نه کل صورت

درمان میکنه یا فقط یه مدت جوابه؟

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای