2777
2789
عنوان

چه هدفی دارین

144 بازدید | 24 پست

سلام چه هدفی دارین که براش تلاش میکنین؟ چقدر تاحالا تلاش کردین چقد جلو رفتین شکستم خوردین نامید شدین؟ کیا هیچ هدفی ندارن ؟ هیچکاری نمیکنن ولی دلشون میخواد بکنن

بیاین حرف بزنیم و بگین چندسالتونه

من خودم ۲۴ ولی خیلی سردرگمم نمیدونم به کدوم سمت برم واسه کدوم تلاش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا واسه کنکورم و امتحانای نهاییم

رشته ای که دوست دارم قبول شم

شغل مورد علاقه مو برم سمتش

برای ادامه تحصیل اگر شد برم کشور مورد علاقم

آدم بهتری باشم

خودمو بشناسم

خدا رو بشناسم

علاقه مندی هامو دنبال کنم

کتاب بخونم

خیلی چیزا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من ۲۵ دانشگاه چی خوندی ؟ واسه همون تلاش کن  ک بری سرکار  من هدفام تا حالا ب بیشترشون رسی ...

من دانشگاه نرفتم دولتی قبول نشدم پیام نورم نرفتم گفتم این همه میرن بعدم بیکارن تنبلی هم کردم. الان نمیدونم برم دانشگاه یا نه دیگه مثلا رشته روانشناسی دوس دارم 

من دانشگاه نرفتم دولتی قبول نشدم پیام نورم نرفتم گفتم این همه میرن بعدم بیکارن تنبلی هم کردم. الان ن ...

آره بابا تو دانشگاه بری واست کار هست بالاخره یجایی 

ولی درس ک نخونی خدایی هیچی نیس 

الان برو ی رشته ای بخون بیکار تو خونه میخای بشینی واسه چی

من دانشگاه نرفتم دولتی قبول نشدم پیام نورم نرفتم گفتم این همه میرن بعدم بیکارن تنبلی هم کردم. الان ن ...

حتمااا برو

بشین بخون تو میتونی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
آره بابا تو دانشگاه بری واست کار هست بالاخره یجایی  ولی درس ک نخونی خدایی هیچی نیس  الان ...

دارم فکرمیکنم مثلا دانشگاه برم بهتره یا کلاس بریم چیزی یاد بگیرم