2777
2789
عنوان

شمابگیدچی کنم

96 بازدید | 14 پست

سلام خانوما چندوقت شوهرم خیلی پرخاشگره وسرهمه چی قاطی میکنه میخوایم اسباب کشی کنیم مادربزرگش بهم گفت کارتون داری نداری بگم برات پیداکنه اقابزرگ گفتم نه مرسی دارم چندتایی گفت حالا میگم برات بیاره پیش دوستاش .

امروز شوهرم زنگ زده ازسرکارهرچی دهنش دراومدمیگه وچرا گفتی کارتون بزات پیدا کنن تو دله ای وندید بدید.منم کلی گریه کردم این چندوقت خیلی اذیتم کرد.واومده کنارم میگه زودباش پشتم بمال دردمیاد گفتم خدانکنه نفرینم بگیردت که این همه عذاب دادی وبهش گفتم پیرشی سرت درمیارم چون الان زورم بهت نمیرسه برگشت گفت فک کردی نگهت میدارم تااون موقع میفرستمت بری چندوقت دیگه .من چیکارکنم حالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐حرفی برای گفتن ندارم واقعا

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

برای آرامشت صلوات فرستادم❤

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
یعنی چی نگهت میدارم😐 من یکی اینجوری باهام حرف بزنه همون دیقه میرم،تا خیالش راحت بشه منت نزاره سرم

منت همه چی میزاره سرم دیشبم میگه ازاین چیزا که خریدم خونه باباتم نخوردی

والا اون قاطه

اگه از اول اخلاقش اینطوری بوده به راحتی عوض نمیشه یا حتی ممکنه اصلا عوض نشه 

ولی هربار چیزی گفت برای آرامشت جوابی بهش نده یا آروم و بدون خشم یه جواب خنثی بده که ادامه نده و بحث و جدل نشه 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚