برا نینی کوچولوهاتون هرچن وقت میرید خرید لباس و هربار چقد میشه.؟ من هر دوماه یه بار میرم سه چهار دست میگیرم معمولی زیر یک و نیم نمیشه...حس میکنم زیاده
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
قشنگترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسونترین چیزیه که میتونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمیتونه به اندازهی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره والا یه رامپر نخی ساده ۴۰۰ تومن😑😑کل بازارو سه بار دور زدم قیمتا باور نکردنیه..ادم زورش میاد پول بده
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
دیشب رفتم یه لباس نخی پیراهن بود میگفت ۲۶۸واقعا نمیرزید لباس بچه گونه خیلی گرونه
آره از لباسای من گرونتره...من برا خودم بلیز شلوار میگیرم نهااااایت ۱۵۰ تومن...این فسقلی تاپ شورتش سیصد چهارصد🤪
من که باردارم . همرو از آنلاین شاپ سفارش دادم. از ترکیه بیاره. با این که روش سود خودشو میکشه و هزینه ی بار جدا داره. باز خیلی بصرفه در میاد. جنسای ایرانی هم خیلی گرون هم قشنگ نیستن
لباس بچه گرونه منم تازه باردارم دو تا لباس خریدم 800
تا میتونی لباسای فانتزی و جینگول براش بگیر برا عکاسی😍
من که باردارم . همرو از آنلاین شاپ سفارش دادم. از ترکیه بیاره. با این که روش سود خودشو میکشه و هزینه ...
میشه ادرس پیجشو بدی