2777
2789
عنوان

پرش عضلات

3646 بازدید | 47 پست

بچه ها چندین ماهه دچارش شدم تقریبام زیاده مثلا کف پام دوستم ،پام،رون تو نت خوندم خیلی چیزای وحشتناکم نوشته بود ترسیدم مثلا ام اس

از طرفیم نوشته بود بخاطر استرسم میشه

شما تحربه ش کردین؟ینی خطرناکه؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
من دارم  عصبیه

جدی؟من بیشتر جاهای بدنم میشه چندین ماهم هست؟شما هم همینطورین؟

منم کلا اعصابم بهم ریخته و بخاطر کمنمچر استرس داذم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتو ول کن تا آدمو نکشه خیالش راحت نمیشه ی دکتر برو خیالت راحت بشه 

اخه من سال کنمورم هرچی درد و بلاس داره سرم میاد چقد برم دکنر😑

به خاطر چی؟ 

کنکور*

خیلی زیاده ها ولی فک نمی کردم مهم باشه همیجوری سرچ کردم ترسیدم از چیزایی که نوشته بود

شاید استرس داشته باشی یا اگه میلین به طور خوبی تشکیل نشه نورون ها پیام عصبی رو درست ارسال نمیکنن و دچار اختلال میشن همون ام اس ولی فکر نکنم ام اس باشه اون اگه باشه کلی علائم دیگم داره

ب خاطر استرس و عصبی بودنه 

خدا کنه الانم که فهمیدم انگار بیشتر متوجه ش شدم زیاده 😐

شاید استرس داشته باشی یا اگه میلین به طور خوبی تشکیل نشه نورون ها پیام عصبی رو درست ارسال نمیکنن و د ...

میترسم😢

من شنیدم بخاطر کمبود منیزیم،

خودمم قرص جوشان منیزیم مصرف میکنم ،پرش عضلاتم کم شده خیلی

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه