2777
2789
عنوان

😭😭😭شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 20 پست
تجربه بشه برات به هیییییییچ عنوان پول و طلاهاتون و ندین به شوهر مگرررررر اینکه در ازای طلایی که مید ...

یاخدا

طلا بدیم که خونه وزمین بگیریم این چه زندگیه اصلا.مگه معامله اس

بخاطریه عنتر خانوم کاربریم ترکید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدا طلا بدیم که خونه وزمین بگیریم این چه زندگیه اصلا.مگه معامله اس

عزیزم اینقدر دیدم خانومایی که این حرف و زدن و آخر و عاقبتشون و هم دیدم.

من خواهرانه گفتم ، زمانه بسیار بدی شده ، آینده نگری اصلا چیز بدی نیست، شما اگر فرض مثال طلا یا پولی داری حتی اگر شاغل هم نباشی باز هم تو زندگی با همسرت زحمت کشیدی حالا اگر داری طلا یا پول میدی که خونه ای خریداری بشه یا زمین یا ماشین ، چه اشکالی داری بخشی از اون خونه به نام شما باشه؟؟؟؟ میشه بگی چه اشکالی داره؟؟؟؟؟؟ آینده رو هم آدم باید در نظر بگیره ، اگر روزی روزگاری شرایط جوری شد که نیاز به پول پیدا کردی بتونی خودتو اداره کنی درسته؟ هیچ کس تضمین نمیده که مردی که امروز با من خوب هست فردا هم خوب باقی بمونه درسته؟

عزیزم اینقدر دیدم خانومایی که این حرف و زدن و آخر و عاقبتشون و هم دیدم. من خواهرانه گفتم ، زمانه بس ...

ببین زندگیا باهم فرق میکنه منم کلی طلا داشتم دادم بهش به شوهرم فروخته ولی درقبالش لزش چیزی نخواستم چون برام مهم نیست

بخاطریه عنتر خانوم کاربریم ترکید
ببین زندگیا باهم فرق میکنه منم کلی طلا داشتم دادم بهش به شوهرم فروخته ولی درقبالش لزش چیزی نخواستم چ ...

عزیزم الهی که هیچ وقت هم پشیمون نشی و زندگیت عالی باشه.

من چیزی که خیلی دیدم و گفتم که خانوم‌ها ضرر نکنن، حتی موردی دیدم که سر پیری مرد فیلش یاد هندوستان کرده و خانوم هم دیگه هیچ سرمایه و پس اندازی نداشته ، معمولا تو این موارد خانوم ها خیلی بیشتر ضرر میکنن، مردها در هر سنی که باشن به راحتی مجدد ازدواج میکنن اما خانوم‌ها نه ، الهی که برای هیچ کس پیش نیاد.