2777
2789
عنوان

ارایشگری

100 بازدید | 2 پست

سلام خوبین دوستان من خودم سه ماه تو یه ارایشگاه کار کردم به عنوان دستیار و اتو کشی و ویو و براشینگ کار کردم حالا تصمیم گرفتم برم دوره شنیون شرکت کنم که مدرک فنی حرفه ای بهم بدن و گفته چهارده مدل و شش تا شنیون با بیس کار و کامل یاد میده تو ارایشگاه سبزه ناز بندرعباس هفت روزه ۴۵۰۰ من پول کلاسو نمیخام از بابام بگیرم میخام طلا بفروشم و بدم بنظرتون به صرفه است؟ یا ممکنه ضرر کنم؟ البته تو شهر ما خیلی شنیونکار میخان اما میخام برم تخصصی اموزش ببینم ولی میترسم مامانم بگه نفروش یعنی بنظرتون بعدا میتونم پولشو جبران کنم؟ همین سه ماه ک بیس کارو کار میکردم کلا سه ماه ۳۵۰۰ در اوردم 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
اره اگر میدونی میتونی تو این شغل پیشرفت کنی بفروش

پیشرفت که اره اخه سه ماهیی که کار میکردمم عاشقش شدم اخه انگار خیلی علاقه دارم بهش😍

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.