2777
2789
عنوان

بهترین تاپیک امروز😊🤩

1779 بازدید | 88 پست

سوتی های خیلی ضایع که نشه جمعش کرد رو بگید

من خودم یک بار با دوستم داشتم چت میکردم بهش گفتم  شنبه هم بیا شیمی رو تقلم کنیم بعد یهو حواسم نبود پیام را برای معلم زبانم فرستادم بعد اونم اصلا آنلاین نمیشد همون لحظه آنلاین شد و پیامم را سین کرد گفت متوجه نمیشم منظورتون را بعد چند دقیقه دوباره نوشت آها متوجه شدم 😂😂😁😆

من یک گوشه میشینم سیب میخورم🍎😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا زیاد اهل سوتی نیستم

اما خرابکار زیاد بودم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تو اون فاصله نمیتونی پیام رو برای معلم زبانت پاک کنی؟! 

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

من واسه دوستم میخواستم بنویسم تا صبح داشتم با این پسره حرف میزدم کم خوابیدم بعد فرستادم واسه بابام😐😂

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
من واسه دوستم میخواستم بنویسم تا صبح داشتم با این پسره حرف میزدم کم خوابیدم بعد فرستادم واسه بابام😐 ...

وای قیافه بابات اون موقع  

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

من سوتی زیاد ندادم ولی شوهرم تا دلتون بخواد.

مثلا یه بار بابام یا موبایل من زنگ زد به شوهرم بعدش شوهرم فکر کرد منم برگشت گفت جووووون عشق من.سسکی من.فدات بشم جون بخواه؟؟

بابام هنگ کرده بود.شوهرم قسم میخورد میگفت نزدیک بود سکته کنم.  

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

دانشجو بودم تو خابگاه زدم زنگ زدم ده تا پیتزای مینی سفارش بدم گفتم سلام ده تا مینای پیزی میخام خودم از خنده جر خورده بودم دوستامم تو خابگاه پاره شده بودن از خنده گوشیم انداخته بود اونور میگفتم من دیگه حرررف نمیزنم با این 😐

خدایا برای همه چی شکرت