2789

🤷🏻

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨

مگ اینجا کسی میگه نزار😂چ سوالیه میخواهی بزاری خب بزار

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)

بزار خب پرسیدنت برا چیه اخه

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

زوووود

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بزار

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

میزاری یا گیر اوردی

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨