2777
2789
عنوان

یه عطر خوب بگید؟؟؟

1100 بازدید | 18 پست

یهذعطر زنانه خوب ک ماندگاری داشته باشه 

هالوین بنفش رنگش خریدم خیلی ازش تعریف کردن وقتی میزنم هیچی به هیچی اصلا بو نداره

یکی میخوام بوی ی گل خوشبو داشته باشه 😅😂بوشم یکم تند باشه

هالوین بنفش اصلشو گرفتی؟ منم خیلی دوست دارم بوشو اتفاقا پخش بوی خیلی خوبی داشت ک دوستم همیشه میزد

عطر  ورساچه صورتی هم بوی گلیه جالبی داره اما اصلش موندگاری داری فیکش زود میپره  

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بود از ی پیجی سفارش دادم

قیافش ک شبیهشه نمیدونم فیکه یا نه ولی اون عطری ک دوستم داشت پخش بوی عالی داشت 

باکارات ژرو خیلی تعریف میکنن اما من تاحالا نداشتم اینو خیلی وسوسه میشم بگیرم  ولی مغازه پیدا نمیکنم همش نتیه میترسم بوش خوب نباشه😁 

قیافش ک شبیهشه نمیدونم فیکه یا نه ولی اون عطری ک دوستم داشت پخش بوی عالی داشت  باکارات ژرو خیل ...

ها والا ادم خودش امتحان کنه بعد بخره این قیمتش هفتصد بود گفت نصفش میدم سیصدو پنجا منم خریدم اصلا بو نداره یا من اینطوری حس میکنم 

یعنی یکی از آرزوهام عطر زدنه.................ولی سرم درد میگیره ........یه بوی خیییلی ملایم میخام..........بلد نیستم...............یعنی حاضرم تا 1میلیون هم بدم..............ولی بوی بسیار ملایم..............چند وقت پیش عطر کودک خریدم ازین معمولیا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ها والا ادم خودش امتحان کنه بعد بخره این قیمتش هفتصد بود گفت نصفش میدم سیصدو پنجا منم خریدم اصلا بو ...

من عطر بامبستیک  شرکت رونا (rovena)فرانسه خریدم ای خدا عاشق این بو شدم 😍😍😍😍😍😍

خیلی بوی ملیح ناز دخترونه ای داره 

فقط حواست باشه اماراتی نباشه فرانسوی باشه

ماندگاریش زیاد نیس ولی

متاسفانه انقدررر فیک زیاد شده معلوم نیست چیکار میکنن عطرا انقدر کم کیفیت شدن 

ابجیم  گودگرلو داشت تا دو روز بوش میموند چون اصلا بوشو دوست نداشتم دیوونه میشدم از بوی عطرش ک همیشه از لباساش میومد

من عطر بامبستیک  شرکت رونا (rovena)فرانسه خریدم ای خدا عاشق این بو شدم 😍😍😍😍😍😍 خیلی بوی م ...

قیمتشو میگین؟ انلاین خریدی؟ چون راضی بودی پیجشو بگو بی زحمت 

ماندگاریش زیاد نیس ولی

اصلشوبخری چرازیاده من بعدیه هفته لباس بپوشم بازم بوش میاد

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜