2777
2789
عنوان

رشته حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 107 پست
بقیه رو چه طوری بخونم آخه؟😕

همه ی رقبات شرایطشون مثل توئه، مثلا من سر آزمون دروس جامعه شناسی رو بالاتر زدم، بعد حقوق و در آخر مدیریت. درصدهای مرتبط با رشته ی خودم (مدیریت) به شدت پایین بود. بعد همه ی منابع این رشته ها رو نمیخونی، از هر کدوم دو تا کتاب مثلا... آسونم هستن... من هیچکدومو تموم نکردم! همه ی رقبامم مثل من

۲۰سالمه آره به حرف راحته  ولی به عمل سخته. خیلی انرژی میخواد کنکورهم جسمی هم روحی  من ...

واقعا تجربی سخت تره، حتی آمار شرکت کننده هاشم وحشتناکه... 

من یه توصیه میکنم، البته به خودمم هستا... ما که علاقمون مشخصه، علاقمونم سختی داره. سعی کنیم سر یه کاری باشیم که خیالمون راحت باشه، خارج از تایم کار، درس بخونیم... سختی داره ولی لااقل روزی که بخوایم این دنیا رو ترک کنیم پشیمون نشیم که چرا حداقل تلاش نکردیم... کنکور قطعا از لحاظ جسمی و روحی داغون میکنه ولی خب تهش میتونه قشنگ باشه، الان من چون به علاقم نرسیدم بازم جسم و روحم داغونه🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برو ازاد قبول شو ..ولی بعدش ازمون وکالت خیلی سخته .و

سخت که خیییلی سخته، ولی اطراف خودم افرادی قبول شدن که همیشه تعریف از خود نباشه هم درسم و هم هوشم از اونا بیشتر بود... طوری که خودشونم میگن!!! 

سخت که خیییلی سخته، ولی اطراف خودم افرادی قبول شدن که همیشه تعریف از خود نباشه هم درسم و هم هوشم از ...

خب اگه قبول شدن وکالت مطمئن باش زحمت کشیدن ..وکالت اصلا سر راه نیست ..شب و روز درس خوندن شک نکن

خب اگه قبول شدن وکالت مطمئن باش زحمت کشیدن ..وکالت اصلا سر راه نیست ..شب و روز درس خوندن شک نکن

اصلا شک نمیکنم. معلومه که خوندن...

بحثم این بود منم از نظر هوشی هیچ چی ازشون کم ندارم. فقط رشتم اشتباهیه!!! که اونم بنظر خودم خیلی دیر نشده و راحت میتونم وارد شم، فوقش بعدش دو سالم بکوب واسه وکالت میخونم... 

از سختیش یه مقداری میترسم، میشه یعنی؟

شک نکن، من یکیو می‌شناختم خوند رتبه۳ وکالت شد فقط باید بخونی

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
شک نکن، من یکیو می‌شناختم خوند رتبه۳ وکالت شد فقط باید بخونی

وای مرسیییی بهم امید دادی... الان خانوادم، فامیلام همه میگن برو سر کار، کارمندی دولتی،،، ولی من همش حسرت وکالت دارم... هیچکس بهم هیچ امید و انگیزه ای نمیده، تازه منو میترسونن خیلی... خودم با غصه درس میخونم... 

وای مرسیییی بهم امید دادی... الان خانوادم، فامیلام همه میگن برو سر کار، کارمندی دولتی،،، ولی من همش ...

نه بخون قبول سی بهت افتخار کنم منم دنبال فرصتی بخونم آزمون بدم من ازسال95دیگه نخوندم همه چی از یادم رفته

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏