2777
2789
عنوان

رشته حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 107 پست
منم خیلی کارمندی رو دوس دارم بدون هیچ پارتی و سهمیه ای میشه کارمند یه ارگان خوب شد؟

بله عزیزم ، خدا شاهده من نه پارتی داشتم نه سهمیه . فقط  مث چی خوندم 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ یعنی امیدی هس بدون پارتی کارمند شد؟😕

اره عزیزم برا استخدامیا بخون ، من خودمم منتظر استخدامی جدیدم برا خواهرم 

همین اسفند گذشته دادگستری نه هزارتا استخدامی داشت اکثرا قبول شدن برن مصاحبه

من یکی ازرشته های پیراپزشکی رو میخواستم یا دارو یا دندان که به یه جایی برسم ،استخدام رسمی بشم و... ...

مگه چند سالته؟

این گوشیو بذاری کنار، بکوب بخونی فقط دو سال، خوب برنامه ریزی کنی چرا نشه؟؟

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

اره عزیزم برا استخدامیا بخون ، من خودمم منتظر استخدامی جدیدم برا خواهرم  همین اسفند گذشته دادگ ...

خیلی باید حجابو رعایت کنید؟؟ چون من قبول شدم اما دو دلم... حقوقشو میتونی تقریبی بهم بگی؟

خیلی باید حجابو رعایت کنید؟؟ چون من قبول شدم اما دو دلم... حقوقشو میتونی تقریبی بهم بگی؟

بله عزیزم حجاب رو که همه ادارات دارن ، حقوقشم شهر به شهر فرق داره حدود هفت تومن 

بله عزیزم حجاب رو که همه ادارات دارن ، حقوقشم شهر به شهر فرق داره حدود هفت تومن 

من با مدرک لیسانسم ثبت نام کردم، اگه ۷ تومن باشه که خوبه...

آخه حجاب بقیه ارگان ها متوسطه، مثلا کارمندای دانشگاه ما مانتو شلوار اداری میپوشیدن، بدون چادر، یه آرایش کمی هم داشتن، یا خانومای کارمند بانک حجابشون بدون چادر و همون مانتو شلوار اداریه، آرایشم دارن. ولی قوه قضاییه انگار سخت تر میگیرن...

منابعش همون وکالته؟

آره، همین قوه قضاییه کلی کارشناسی حقوق گرفت، ولی منابعش بین حقوق و جامعه شناسی و مدیریت بود. من همه رو تقریبا خوندم...

[QUOTE=235851641]مرکز مشاوران از ۹۶ به اینور داره وکیل میگیره ، اول فقط کانون بود ولی مرکزم داره میگیره اونم زیاد&nbs ...[/QUOTE

شنیدم اگر قانون تسهیل اجرا بشه مرحله اختبار و سخت تر میکنن که‌وکیل زیاد جذب نکنن

مگه چند سالته؟ این گوشیو بذاری کنار، بکوب بخونی فقط دو سال، خوب برنامه ریزی کنی چرا نشه؟؟

۲۰سالمه

آره به حرف راحته 

ولی

به عمل سخته.

خیلی انرژی میخواد کنکورهم جسمی هم روحی 

منم تصمیم گرفتم که یکم به خودم زمان بدم 

تجربی خیلی سخته فرق داره با ریاضی وانسانی .

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )