2777
2789
عنوان

رشته حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 107 پست
کلا هدفم از دبیرستان کارمندی بود حالا هر ارگانی، وکالت درامدش خیلی بیشتره 

منم آزمون مشاغل کارمندی رو میدم، قبول هم میشم، ولی آخرش یه کاری میکنم که نرم... کارمندی دانشگاه، قوه قضاییه و ... نرفتم، چون فکر وکالت از سرم بیرون نمیاد، موقع انتخاب رشتمم خانوادم خیلی دخالت کردن، طوری که الان بعد از فوق لیسانس، میخوام مجدد برای علاقم وارد دانشگاه شم.

اره بعدازظهرا بیکارید ، حجم کارا که بالا هس ولی نه اونقدی که وقت هیچ کاری نداشته باشی ، شما ۸ بری تا ...

متصدی امور دفتری قبول شدم، اصلا نمیدونم چی هس؟ بعضیا میگن منشی قاضی میشی

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیسانسشم داری؟؟  دارم اینا رو که گفتی... ولی بازم آینده معلوم نیس...

بله

فقط بدرد همین کشور میخوره نه هیجای دیگه ای

دوتا کتاب قانون بردار بخون یا محشای قانون تجارت یا کتابای گلدوزیانو.. دوتا کلاسش شرکت کن..

رشته بسیار خشکیه

اگه داری ک بسم الله

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بله فک کنم تا50سالگی وکالت شرکت کنید  اما قبولیش سخته  منم می‌خوام شرکت کنم اگه خدا بخوا ...

ولی به شدت علاقه دارماااا... بنظرت دانشگاه آزاد قبول میکنه بعضی از درسا رو سر کلاس نرم، حداقل سر یه کاری برم این اوایل خرجم در بیاد؟؟

کلا هدفم از دبیرستان کارمندی بود حالا هر ارگانی، وکالت درامدش خیلی بیشتره  

منم خیلی کارمندی رو دوس دارم بدون هیچ پارتی و سهمیه ای میشه کارمند یه ارگان خوب شد؟

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
پس میتونم از پسش بر بیام😍 ولی صرفه جویی زیادی میطلبه، آخه نمیخوام از خانوادم بگیرم

به چیه این رشته علاقه داری؟

من پیام نور میخونم این رشته رو 

تمام منابع رو برای امتحان دانشگاه باید بخونی.

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خیلی جالب توضیح دادی😅 چشم

خیلی پشیمونم ک این رشته رو خوندم.. هیچ آزمون استخدامی این رشته رو نمیگیره، هیچ کجا بدردم نخورده و همه اش فرار بوده پریده از ذهنم جون کار نکردم فقط خوندم.. برای اونورم ب درد لای جرزشونم نمیخوره. چقد اذیت شدم سر امتحان مدنی و جزا.. بعدم هیجی ب هیجی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴