2777
2789
عنوان

رشته حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 107 پست
مرسی گلم از جوابت❤❤❤ هر چند وکالت شنیدم خییییلی سخته...

قبلا سخت بود ولی الان طرح تسهیل که تصویب شد قبولیش از قبل خییییییلیییییی راحت تر شده ، هفتاد درصد یک درصد اول رو بزنید قبولید . ولی قبلا براسلس نیاز هر منطقه وکیل میگرفتن کاری به رتبت نداشتن ، من خودم کارمند دادگستریم قبلا وکیل خیلی کم بود ولی الان خیلی زیاد شدن 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشتم حقوقه دیگه... شعریه هر ترم با کتاب و حزوه ۳۵۰۰ میوفته‌ هر سال بیشتر هم میشه ۲۵ درصد

پس میتونم از پسش بر بیام😍 ولی صرفه جویی زیادی میطلبه، آخه نمیخوام از خانوادم بگیرم

آزمون وکالت قبولیش راحت نیس

قبلا سخت بود ولی الان طرح تسهیل که تصویب شد قبولیش از قبل خییییییلیییییی راحت تر شده ، هفتاد درصد یک درصد اول رو بزنید قبولید . ولی قبلا براسلس نیاز هر منطقه وکیل میگرفتن کاری به رتبت نداشتن 

قبلا سخت بود ولی الان طرح تسهیل که تصویب شد قبولیش از قبل خییییییلیییییی راحت تر شده ، هفتاد درصد یک ...

کارمند دادگستری هستین؟؟؟ منم قبول شدم ولی... میشه بگین کلا خوبه یا نه؟؟؟

چرا😢؟

من یکی ام ک ارشد حقوق داره و مث چی پشیمونه

اگه قدرت استنباط، فن بیان قوی و روحیه بالا داری برو والا ول معطلی. چون این مدرک بجز رشته هایی مث وکالت، قضاوت، مشاور حقوقی و.. بدرد نمیخوره. تهش فقط برا خودت خوبه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کارمند دادگستری هستین؟؟؟ منم قبول شدم ولی... میشه بگین کلا خوبه یا نه؟؟؟

کلا هدفم از دبیرستان کارمندی بود حالا هر ارگانی، وکالت درامدش خیلی بیشتره 

من خودم کارمندی رو دوس داشتم و خدا رو شکر راضیم 

میگن حجم کارش خیییلی زیاده، درسته؟ مثلا اگه دوس داشته باشین میتونین همزمان با کارتون درس بخونید؟ اصلا میرسید؟

من یکی ام ک ارشد حقوق داره و مث چی پشیمونه اگه قدرت استنباط، فن بیان قوی و روحیه بالا داری برو والا ...

لیسانسشم داری؟؟ 

دارم اینا رو که گفتی... ولی بازم آینده معلوم نیس...

میگن حجم کارش خیییلی زیاده، درسته؟ مثلا اگه دوس داشته باشین میتونین همزمان با کارتون درس بخونید؟ اصل ...

اره بعدازظهرا بیکارید ، حجم کارا که بالا هس ولی نه اونقدی که وقت هیچ کاری نداشته باشی ، شما ۸ بری تا ۲ نهایت سه ساعتش کار داشته باشی . 

بله فک کنم تا50سالگی وکالت شرکت کنید 

اما قبولیش سخته 

منم می‌خوام شرکت کنم اگه خدا بخواد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏