2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمت چیه 

عزیزم امروز بیستویک روزه کامل درگیرشم.اولش با تهوع لستفراغ و بی حالی و بیرون روی بود بعدرفتم سرم زدم خوب شدم ی هفته بعدش زد به معدم.الان یچی بخورم معدم سنگین میشه اشتهازیادندارم خیلی بیحالم هرازگاهی تب میکنم پشتم دردمیکنه

یعنی این بیماری یکی از بدترین بیماری هاست تو عید مبتلا شدم هم عید به خودم هم به خانوادم کوفت شد نگران نباش باید دورش بگذره مال من ۱۴ روز طول کشید مردم و زنده شدم خیلی بده فقطططط آب زیاد بخور من نمی‌خورم آب بدنم کم شد دکتر اورژانسی برام سرم نوشت فقط آب بخور 

یعنی این بیماری یکی از بدترین بیماری هاست تو عید مبتلا شدم هم عید به خودم هم به خانوادم کوفت شد نگرا ...

عزیزم امروز بیس روز شده بهترم ولی خوبم نشدم بی حالم خیلی پشتم درد میکنه

عزیزم امروز بیستویک روزه کامل درگیرشم.اولش با تهوع لستفراغ و بی حالی و بیرون روی بود بعدرفتم سرم زدم ...

دقیقا منم همین طور بودم شب چهارشنبه سوری با استفراغ و حالت و شکم درد و اسهال شروع شد تا یک هفته اصلا اشتها نداشتم بعد یک هفته زد به رودهام و رودخانه عفونت کرد و یوبس شدید شدم بعد بی‌حال و بی اشتها بودم طوری که ۵ کیلو کم کردم 😑😑

عزیزم امروز بیس روز شده بهترم ولی خوبم نشدم بی حالم خیلی پشتم درد میکنه

نگرتن نباش گلم دیگه پوزش گذشته اون عوارضش هست فقطططط مایعات بخور اکه الآنم اسهال اینا هستی چیزی های ملین اصلا نخور که مصیبت میشه برات 

دقیقا منم همین طور بودم شب چهارشنبه سوری با استفراغ و حالت و شکم درد و اسهال شروع شد تا یک هفته اصلا ...

خیلی بده عزیزم منم بخدا زجرکشیدم انقدددد.الان خوبی؟دورش کلا چندروزه؟