2777
2789
عنوان

نامادری💔😔

1656 بازدید | 78 پست

چند روز پیش بود به نامادریم گفتم بریم از بازار برای من چادر بخریم(نگین با خاله یا خواهرت برو که هیچکدوم رو ندارم) الان بهش گفتم داد زد مگه نمیبینی تازه از بیرون اومدم چرا اذیت‌میکنی دست از سرم بردار

هیچی نگفتم اومدم اتاقم پشت سرم کلی بلند بلند حرف زده

😔💔

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

اخ بمیرم برات🥺

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفته کاش میشد از این خونه برم

مگه من چه گناهی کردم این چیزا رو تحمل کنم

خب راس میگه...تازه از بیرون اومده....بذار بگو‌دوروز دیگه بخریم...یا نه به بابات بگو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمیشه خودت بری؟ من کم پیش میاد با مامانم بیرون برم حتی😁

آخه خودم دوبار رفتم‌مدلش رو بد انتخاب کردم اصن نمیاد بهم

خب راس میگه...تازه از بیرون اومده....بذار بگو‌دوروز دیگه بخریم...یا نه به بابات بگو

ما شنبه از محل کارم شام دعوت کردن باید تا شنبه می خریدم

چندروزم که تعطیلاته

تازه نیومده ساعت ۱ظعر اومده میتونست آروم بگه چرا داد میزنه خب