2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

83 بازدید | 18 پست

امسال روز عید نوروز مسافرت بودیم‌ منم پیام دادم به جاریم و عید رو تبریک گفتم. بعد چند ساعت دیدم جاریم‌ پیامم رو خونده ولی هیچ جوابی نداد. 

گذشت تا اواخر تعطیلات عید از مسافرت برگشتیم. رفتیم خونه یکی از اقوام عید دیدنی. جاریم هم اومده بود. اونجا تا منو دید و بعد از سلام و علیک گفت که ببخشید من جواب پیامت رو ندادم. آخه همش توی این ایام این ور و اون ور بودم. موقع سال تحویل هم زنگ زدم بهت که تبریک بگم که در دسترس نبودی.

منم گفتم اشکال نداره. ولی با خودم فکر کردم حالا وقتی پیام رو دیدی، دیگه نوشتن یه پیام تبریک خشک و خالی مگه چقدر وقت میبره؟

راستش ناراحت شدم. شما هم بودین ناراحت میشدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن ناراحتی نداره خاله همسرمن اصلا ریپلای های استوریو جواب نمیده من ناراحت نشدم با اینکه پیام تبریک گفته بودم رفتارش وقت حضوری خوبهومجازی کیلوچنده

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

نمیدونم چرا جواب نداد

ولی دلیلش واقعااااا بی منطق بود 

فکر کردن به اینکه جواب پیامو جی بدی + نوشتنش در کندتریننننننن حالت ممکن فوق فوق فوقش 1 دقیقه طول بکشه 

انقدر وقت نداشت یعنی؟

بنظرم دیگ پیام نده 

تو هم مثل خودش وقتی دیدیش مناسبتارو تبریک بگو

بیا خوب باشیم:)                                                              
ن ناراحتی نداره خاله همسرمن اصلا ریپلای های استوریو جواب نمیده من ناراحت نشدم با اینکه پیام تبریک گف ...

چه باشعوری😃😂👏🏿

نمیدونم چرا جواب نداد ولی دلیلش واقعااااا بی منطق بود  فکر کردن به اینکه جواب پیامو جی بدی + ...

میگم بالاخره گوشیتو که گرفتی دستت پیاما رو چک کردی، خب یه تبریک خشک و خالی هم می نوشتی به جای اینکه ۱۰ روز بعدش بیایی بگی ببخشید

میگم بالاخره گوشیتو که گرفتی دستت پیاما رو چک کردی، خب یه تبریک خشک و خالی هم می نوشتی به جای اینکه ...

نگو بهش اینارو نفهمه حساسی و ناراحت میشی بهتره