2789
عنوان

خدالعنت کنه

173 بازدید | 13 پست

کارکنان بیسواد داروخونه ها رو.باردارم دکتر قرص اهن اکتی ناتال نوشته اینا اکتی آیرون به من دادن.۱۵ تاشو خوررم وبعد متوجه شدم اشتباه بوده.اولی مال زنای بارداره دومی برا باردارشدن.عوارص نداشته باشه رو جنینم😭دعا کنید لطفا

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سری شکایت کن

شوهرم رفت داروخونه میگن نه مشکلی نیست زیر بارنرفتن شوهرمم تهدیدشون کرد اگر چیزی شه شکایت میکنم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
تقصیر دکتر ها هم هست با خط قشنگشون فکر نکنم مشکلی باشه 

اخه اینی که من خوردم ال کارنیتین داره مال قبل بارداریه نگران همینم

ای بابا  اره برا منم پیش اومده اشتباه دادن بیسوادا

دقت نمیکنن اصلا .خدا کمک کنه عوارض نداشته باشه

ای وااااای آره یه بارم به پسر من اشتباه دارو داده بودن پسرم تا مرز بستری شدن رفت

خدالعنت کنه اینا که باپارتی بدون سواد وتخصص میشن کاره ای.

شوهرم رفت داروخونه میگن نه مشکلی نیست زیر بارنرفتن شوهرمم تهدیدشون کرد اگر چیزی شه شکایت میکنم

الان شکایت کن از پزشکتم بپرس

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم