2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

156 بازدید | 28 پست

بچمو تنبیه کردم متاسفانه خیلی شلوغ میکنه و حرفمو گوش نمیده دونیم سالشه ، الان انقدرررر عذاب وجدان دارم دلم میخواد بمیرم من چقدر مامان بدیم حیف بچم، من اصلااا مادر خوبی براش نیستم بداخلاقم عصبیم تنبیه میکنم لعنت به من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای درمان افسردگی پس از زاسمان سعی کن چیزهایی یخوری که طبع گرم دارند 

نکته ی بعدی 

سعی کن ببریش پارک که انرژیش تخلیه بشهد

نکته ی بعدی 

رابطه انت رو با خدا نزدیکتر کن چون منبع شادس و ارامش خداست 

ان شاء الله حالت بهتر میشه

بخواب خواهر 

فکرای منفی نکن 

ما هم تنبیه شدیم و کتک خوردیم چی شده؟

مهم اینه ک دیگع  کتکش نمیزنی همین کافیه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برای درمان افسردگی پس از زاسمان سعی کن چیزهایی یخوری که طبع گرم دارند  نکته ی بعدی  سعی ...

عذاب وجدان دارم، من لعنتی اصلا مامان بدیم خیلییی بد خیلیا حیف بچم نازو شیرین حیف 

پسرمنم دوسالونیمشه گاهی واقعا کلافم میکنه درکت میکنم منم بعد دعوا کردن عذاب وجدان دارم مخصوصا که میخ ...

الان گریم گرفت یاد گریش افتادم وای الهی بمیرم ایشالله 

عذاب وجدان دارم، من لعنتی اصلا مامان بدیم خیلییی بد خیلیا حیف بچم نازو شیرین حیف 

خب عزیزم فردا هم یه روز دیگشت، سعس کن فردا مامان خوبی باشی 

و همین روند رو ادانه بدی تا روزهایی که مامان خوبی بودی از روز هایی که بد اخلاق بودی بیشتر بشه

ای بابا ناراحت نباش .

😭😭😭😭😭😊چه حس بدی دارم، وااای خدا یا منو بکش یا حالمو خوب کن خسته شدم لعنتی نمیدونم پیش چه دکتری برم دارویی بده من روانیو کنترل کنه بچمو نزنم با هربار تنبیه یه تیکه قلبم کنده میشه

منم همینم بعضی روزا نمیخوابیدم همش کار خونه انجام میدادم ولی اون میخابید انرژی داشت ولی من کم خواب دیگه مغز من نمیکشید عصبی بودم دیدم ایحو نمیشه منم باهاش میخوابیدم کلی خواب بعدش دیدم ایجو خوبه خوب رفتار شدم اصن یه جو اروم و پر انرژی شدم بعدش ببین رو چیش حساسی یکم خودتو کنترل کن گناه داره اونم بچس بچگی میکنه

😭😭😭😭😭😊چه حس بدی دارم، وااای خدا یا منو بکش یا حالمو خوب کن خسته شدم لعنتی نمیدونم پیش چه دکتری ...

لخظهایی که عصبی میشی بروتوحموم نبینیش یا بروجایی که نتونه بیاد پیشت اعصبانیتت بریزه یاکمترمیشه اگه هی بزنیش عادت میکنی به زدنش