2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82858 بازدید | 610 پست

سلام دوستان منم دوماه برای بچه دوم اقدام کردم  ماه اول نشد این ماه هم فکر نمیکردم بشه از وسطای دوره شروع کردم به گرمی خوردن تا روز پریودی و روز بعدش با وجود خوردن گرمیجات اصلا پریود نشدم متعجب شدم و بیبی چک گذاشتم الان یه هفته میگذره همش خط دوم کمرنگه آزمایش هم ندادم .

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

بعد از عقب افتادن پریودم هر دومون حدس زدیم حتما اتفاقی افتاده ، چون همیشه مرتب بود . با هم رفتیم بیبی چک خریدیم و حتی منتظر نشد ، زودی اومد تو دستشویی :) 

و جواب مثبت بود :) 

من آمریکا هستم و اینجا قبل از 7 هفتگی اصلا معاینه ندارن ، منتظرم بعد از تایید دکتر با هم ی جشن بگیریم . البته فکر کنم شوهری  هنوز تو شوکه !!

ما به آرزوهامون یک رسیدن بدهکاریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

سلام به همه 

من ٦ ماهه اقدامم ولي نصفه و نيمه. ماه پيشم ٨ دي ماه پري شدم. فقط ٢ بار اقدام لازمو انجام داديم . اصلا فكرشو نميكردم اتفاقي بيوفته تا اينكه هفته ي پيش ٢ بار بي بي چك زدم منفي بود😔. همش حالت عق زدن و دل درد پريودي داشتم شديد. امروز به اصرار دوستم رفتم بي بي چك زدم، باورم نميشد مثبت بود 😍🙏🏻. جلوي آينه ي حموم هم ميخنديدم هم گريه ميكردم . تو خودم جيغ كشيدم از خوشحالي. ولي هنوز باور ندارم فردا ميرم آزمايش ببينم چه خبره. دعا كنين مثبت باشه كه فردا واسه سورپرايز همسرم برنامه ها دارم و اگه خدا بخواد و بشه ميام براتون مينويسم. ممنون پروردگار مهربون🙏🏻  الهي ، دل همه ي منتظران فرزند رو شاد كن كه تو توانا و مهرباني👼🏻👼🏻👼🏻

سلام خانما.کسی میتونه راهنماییم کنه ؟من ماه پیش قرص لنو یا همون اورژانسی مصرف کردم .28ام ماه پیش پریود شدم.من دوره 25/28روز هست.الان 31روزه ولی پریود نشدم.بی بی چک هم استفاده کردم منفی بود .چرا پریود نشدم؟بنظرتون نظم پریودم بهم خورده.؟

2804
من تا حالا دو بار سقط داشتم و الان شش هفته ام ولی جرات نکردم بهش می گم .می ترسم الکی دلشو خوش کنم. ک ...

بگو گلم. تا همراهت باشه و بیشتر مدارات کنه 

برام دعا کنید حاجت روا شم. خدا جون امیدمو نا امید نکن.من دوستت دارم خدا.دستمو رها نکن😢😢😢😢
2805

سلام

من كه اصلا انتظارى نداشتم...به همسري گفتم بي بي چك بگيره...وقتي اومد رفت دوش بگيره گفت خواستي بذاري بهم بگو...ولي انقد استرس داشتم نگفتم و رفتم گذاشتم...دو تا خط كه افتاد اصلا باورم نميشد...همينجوري تو خونه ميچرخيدم...چون با وجود جلوگيري و اينا شده بود و قصد خودمون يكم ديرتر بود،حالم يه طوري بود...در حمومو زدم و بي بي چكو گرفتم جلوش و با بغض گفتم مثبته...وقتي اومد بيرون من همينطور گريه ميكردم...فرداش رفتم آزمايش و مثبت بود...يكم از شوك دراومده بودم...تو تاكسي بهش زنگ زدم تا برداشت گفتم سلام بابايي...سورپرايز شد و فهميد كه قطعي مثبته...تا من بيام خونه هم اون كيك و بادكنك گرفته بود و منو سورپرايز كرد...

ببخشيد طولاني شد

2801