2789
عنوان

دوستم دارین؟🤕

72 بازدید | 12 پست

همین الا احساس کمبود محبت کردم من دوستون دارم شماهم الکی بگین دوستم دارین خوشحال بشم😁🤣🤣🤣

لطفا آقایون درخواست دوستی نفرستید من بیکارنیستم درخواستای شمارو همش پاک کنم ازگوشیم 😐😕

دوست دالم🥲😂

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

She said Yes 😅

ندونستم چی نوشتی انگیلیسیم یکم لاغره ولی منم میتو🤣🤣🤣

لطفا آقایون درخواست دوستی نفرستید من بیکارنیستم درخواستای شمارو همش پاک کنم ازگوشیم 😐😕

منم دوست دالم عخشممم🥺🤣🤣

عخش خودمی🥺🫀

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
معلومه ک دوستت دارم گل خانوم امیدوارم هرجا هسی موفق باشی و بهترینا برات رقم بخوره تو زندگیت

ای جانممممم عشقی شما منم دوست دارم جیگرممم ممنون بابت آرزوی خوبت عشقم همچنین انشالله بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه