2777
2789
عنوان

معلمم اما .....

245 بازدید | 8 پست

من معلمم اونم پایه اول پسرونه یه مدرسه شلوغ و تقریبا حاشیه شهر با بچه های فوق العاده شیطون 

امروز روز معلم بود من باردارم و واقعا با سختی میرم مدرسه از هیچ کس که انتظار تبریک و کادو نداشته باشم از شوهرم داشتم اما اصلااااااا به روی خودش نیاورد یعنی اصلا انگار نه انگار حتی کادوها و گلایی که بچه ها برام آوردن نشونش دادم بازم هییییچ 

من قبلاً تولدش روز مرد روز چپ دست روز کارمند و هر مناسبتی بود حداقل کاری که می کردم یه پیام میدادم با اینکه ۲۴ساعت گوشی دستشه و تو اینستاس یه پیام برام نفرستاد 

از این لجم می گیره که یه ریال حقوقم شخصا برا خودم خرج نمی کنم همش می‌ره برا اجاره خونه 

منم دیگه برای مناسبتا براش پیام نمیفرستم و تبریک نمی گم با اینکه عاشق این کارم خیلی دلم گرفته از این بی خیالیش

بهش بگو ناراحت شدی بگو همه تبریک گفتن ولی منتظر تبریک تو بودم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اشتباه میکنی که حقوقتو خرج میکنی وپس انداز نمیکنی خیلی 

شما خانومی واین احاره وظیفه اقا حالا میتونی نصفشو کمک کنی بخاطر زندگی مشترک و......

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

درواقع دوازدهم روز معلمه...شاید میخواد فردا صبح تبریک بگه

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...