2777
2789
عنوان

غذای کمکی🤦‍♀️

92 بازدید | 13 پست

مامانا سلاام ،بچه م ۸ ماهشه هیچ چیزی غیر شیر نمیخوره. دهنشو میبنده و نمیخوره. انگار دوست نداره واقعا.

فرنی و سوپ و برنج با آب گوشت براش پختم ولی فایده نداره.فقط مزه ی موز رو دوس داره. چی کار کنم؟؟؟کسی اینجوری بوده؟

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

خب با همون‌موز فرنی و پنکیک( البته اگه چندتا دندون داره) براش درست کن

به سوپ هاش یه کم ادویه مثل نمک و زردچوبه بزن طعم و رنگ بگیره دوست داشته باشه. 

اگرم به گوجه حساسیت نداره یه کمم رب

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اول اینجوری بود که غذا دادی؟ یا نه اول خوب می‌خورد؟ اشتها ب شیرش خوبه ؟در مجموع اگ وزنش خوبه نگرا ...

اوایل چند روز فرنی رو خوب خورد یهو سوپ دادم،کلا دیگه هیچی نخورد😐

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
اگزما داره نمیدونم به چی

خب ببین اگزما ش از چه موقعی شروع شده،؟ مولا از موقعی که خوراکی جدید دادی بهش؟

اگزماش کجای بدنشه بیشتر؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

صورتش و بازوش

هم به دکترش نشون بده 

هم دقت کن ببین از موقعی که چه خوراکی و‌دادی اینجور شده؟!

اره بعد از غذای کمکی بود

اکثرا بچه ها به فرنی حساسیت ندارن.

تو سوپش چیا میریزی ؟

هویج ماهیچع،سیبزمینی،پیاز

شاید به پیاز حساسیت داره

ببین عزیزم همه اقلام سوپش و یکی یکی هرکدوم رو به مدت سه روز حذف کن ببین خوب میشه. تو این مدت دیگه فعلا چیزی اضافه نکن تا دستت بیاد بچه به چی حساسیت داره.

شاید به پیاز حساسیت داره ببین عزیزم همه اقلام سوپش و یکی یکی هرکدوم رو به مدت سه روز حذف کن ببین خو ...

کلا نمیخوردش که. یه قاشق اولو میدم دیگه دهنشو سفت میبنده😨

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍