topolmopol2 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1285 عنوان دلم خیلی گرفته 101 بازدید | 8 پست دو تا از دیسک های کمرم زده بیرون یک مهره ام ترک برداشته ۴ ماهه درد دارمکسی بوده این جور باشه و خوب شده باشه 1401/02/12 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 چیکار کردی باخودت؟؟زیادی وسواس داری؟الان بدون جراحی درمان داره ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
topolmopol2 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1285 چیکار کردی باخودت؟؟زیادی وسواس داری؟الان بدون جراحی درمان داره زندگی استرسی دارم
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 زندگی استرسی دارم منم سال پیش گرفتم از استرس دیسک خفیف اما اندازه شدی اذیتم کردزد ب پام .فقط درمانش استرش نداشته.دکتر اعصاب رفتم برو ارامش بگیری ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
topolmopol2 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1285 منم سال پیش گرفتم از استرس دیسک خفیف اما اندازه شدی اذیتم کردزد ب پام .فقط درمانش استرش نداشته.دکتر ... الان هم درد دارین؟
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 الان هم درد دارین؟ نه گاباپاتین میخورم وسیتالوپرام عالی شدم فک کنم ی دوره دوساله داره تاخوب شه ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
topolmopol2 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 1285 نه گاباپاتین میخورم وسیتالوپرام عالی شدم فک کنم ی دوره دوساله داره تاخوب شه یعنی ۲ سال درد داره یا دو سال باید دارو بخورم
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 یعنی ۲ سال درد داره یا دو سال باید دارو بخورم من با این ماه شدم یکسال.ماه بعد دکترمو عوض میکنم.دکتر قهار باشه ب مراتب دردو روند درمان کمتر میشه(درد نه قرص) ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗