2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتامین B300

سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز چاق کنندس

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

منم رژیم گرفتم تا شکمم اب شه .

یه زمانی لاغر بودم . رفتم دکتر . چاق شدم الان ۱۲ کیلد اضافه وزن دارم . هی میگم چه کاری بود آخه انجام دادم . لاغری خوبه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خوش به سعادتت

کاش من لاغر بودم

ببین ریزه خواری چاق میکنه

یعنی هی برو یه چیزی بردار بخور فقط منتظر وعد های غذایی نباش

بیسکوییت، کیک . آبمیوه ، آجیل . شیرموز، پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا. شیرخشک، شیره انگور و خرما بریز تو شیر پرچرب، ماست پرچرب،ماکارونی، الویه

یه معجونی هست بهت میگم بخور چاق میشی 

شیرمحلی+یه قاشق سویق+یه قاشق ارده کنجد+ یه قاشق جوانه گندم+یه قاشق شیر خشک+دوقاشق شیره انگور یا سه شیره

یه ساعت بعد هروعده غذایی

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
 اخه لاغریم بدیای خودشو داره اصلا لباس ب تنت نمیشینه

اره. من الان شکم دارم .‌لباسام تنم نمیشه :(

لباسای مورد علاقمو هم نمیتونم بخرم :(  چون سایزاشون کوچیکه . شکمم میاد بیرون و نمیشه .‌بعد زایمانم شکمم مونده

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه بدون ضرر و بدون برگشت میخوای گین آپ و کینگ فت اگه قسمت خاصی از بدنت میخوای چاق شه فرق داره ولی تضمینی میدمت دو روز اول استفاده کن ناراضی بودی بگو روز سوم برش گردون بهم نصف پولو پس میدم