2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

«اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِدا ‏وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً»

خدایا ، در این لحظه و در تمام لحظات ،

سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان ولىّ‏ات ،

حضرت حجّة بن الحسن ،

که درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد ،

باش، تا او را به صورتى که خوشایند اوست ،

و همه از او فرمانبرى مى‏نمایند ،

ساکن زمین گردانیده ،

و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏مند سازى ،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم عجل لولیک الفرج  یا الله منم خوشبخت بشم&n ...

الهی بحق حضرت زهرا س خوشبخت بشی عزیزم 🌺

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
این تاپیک حس خیلی خوبی بهم میده اینجا غریب نیستم بابت اعتقاداتم شماتت نمیشم قضاوت نمیشم توهین ندیدم ...

الهی آمین🤲🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

#دلنوشته_مهدوی

✍خوش بحال کسانی که هم زنجیر میزنند و هم  زنجیرهای غیبت را از پای امام زمانشان باز میکنند. هم سینه می زنند و هم به فکر سینه پر درد و غم و اندوه امام حی خویش هستند. هم اشک می ریزند و هم به فکر غصه چشمان مولایشان که صبح و شام بر مصائب جد غریبش خون گریه می کند، هستند. هم سفره می اندازند و هم سر سفره امام زمانشان نمکدان نمیشکنند.

▪️آنوقت با افتخار می گویند: یاحسیـن

اشک می‌ریزند بر مظلومیت سالار شهیدان و غربت امام زمانشان و برای فرج منتقم آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین با اضطرار دعا می‌کنند...

🖤‌الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج🖤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دلم خیلی گرفته  اصلا یجور عجیب دلگیرم  التماس دعا و

بنیت شادی دل شما  هدیه به امام زمان عج😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم