2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست
ان شاءالله با وساطت صاحب این تاپیک همگی حاجت روا باشند الهی آمین یا رب العالمین

الهی آمین🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

•••

#دلنوشته🥀

برسـہ‌اون‌روز

ڪـہ‌خستہ‌ازگناهامــون

جلــو امام‌زماݩ

زانــوبزنیــم

سرمونو پایین‌بندازیم

وفقطـ یہ‌چیز بشنویم

#سرتــوبالاڪن

من‌خیلے وقتہ‌بخـشیدمت...💔

عـــزیزترینم، امام‌تنهای‌مــن

ببـــخش‌اگـہ برات زیــنب نشدم...

ڪِـےشَود

حُــــربشوَم

تـوبـہ‌مردانـِہ‌ڪُـنم...

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

امام جعفرصادق (ع) می‌فرماید: المَهدی سَمِحٌ بِالمالِ شدیدٌ عَلی العُمّالِ رحیمٌ بِالمَساکینِ.

حضرت مهدی (عج) بخشنده است و مال را به وفور می‌بخشد، بر مسئولان و کارگزاران بسیار سخت‌گیر و بر فقرا و ضُعفا رئوف و مهربان است.
(الملاحم و الفتن، ص ١٣٧ (حدیث شانزدهم

خدا خیرت بده از دعای قشنگت

خداوند به دلتون شادی بده عزیزم 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

آقا چقدر فاصله اندوه انتظار
                                 فکری برای این سفر راه دور کن

ان شاءالله با وساطت صاحب این تاپیک همگی حاجت روا باشند الهی آمین یا رب العالمین

الهی آمین یا رب العالمین🤲🤲

آن بزرگوار دروغ گفته است از بنده ی خدا هیچ کاری ساخته نیست. مگر به خواسته ی خدا. باید تصحیح کرد:

هیچ پناهگاهے

از خدایمان محکمتر نیست

🔸و نه هیچ فریادرسے

از ایشان دلسوزتر و مهربانتر،

🔹و نه هیچ مشکل گشایے از او تواناتر

🔸و نه هیچ دستے

از او کریمتر و بخشنده تر... 

امتحان کنیم

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

پیامبر (ص) می‌فرماید: مَن اَنکَرَ القائِمَ مِن وُلدی أَثناءَ غَیبَتِهِ ماتَ میتَةً جاهِلیَّةً.

کسی که قائم (مهدی) را که از فرزندان من است در دوران غیبتش مُنکِر شود، بر حالت جاهلیت قبل از اسلام از دنیا خواهد رفت.
(منتخب‌الاثر، ص ٢٢٩)

#مولا_جانم♥️

🔹آقا بیا که بدتر از این ما نمی شویم

🔹دیگر حریف پنجه ی دنیا نمی شویم

🔸کم چوب بی صدای خدا را چشیده ایم

🔸عاقل نمی شویم که حقا نمی شویم

🔹بی تو زمان که هیچ،جهان ایستاده است

🔹با هیچکس بدون تو معنا نمی شویم

🔸پایین تر از شکاف نگاهت نشسته ایم

🔸بنگر، که خاک پای تو حتی نمی شویم

🔹آقا بیا به دور خودت جمعمان بکن

🔹دیگر به جذر رفته و منها نمی شویم

🔸دل با عمل یکی بشود یار می شویم

🔸دل با عمل یکی شده...اما نمی شویم!

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

✨شبت بخیرزیباترین رویای من✨

این تاپیک حس خیلی خوبی بهم میده اینجا غریب نیستم بابت اعتقاداتم شماتت نمیشم قضاوت نمیشم توهین ندیدم ...

چقدر با خوندن متنتون احساس خوب بهم دست داد😍

دوست مهربونم ان شاءالله ظهور مولامون رو ببینید🤲