2777
2789
عنوان

نمیدونم

454 بازدید | 62 پست

سلام خب مشکل من از اونجایی شروع شد به رفتم کلاس هفتم مدرسه تیزهوشان خب فشار هایی ک در برابر نمرات و این جور چیزا منو خیلی استرسی کرد تا حدی استرس پیش رفت ک گمون افسردگی گرفتم اخه اکثر علائمشو دارم و این باعث شد ک در برابر احساساتم چه غم چه استرس بخندم خب موضوع اینجا تموم نمیشه یه ازمون سلامت روان از طرف مدرسه بود ک اونو دادم مثل اینکه مشاور مدرسمون فهمیده بود نمیتونم بخاطر یه دلیلی احساساتمو بروز بدم و من هرروز قضاوت میشم چون نمیتونم احساساتمو بروز بدم ازم خواست باش حرف بزنم ولی مث همیشه خب دلیلی نداشتم اصلن نمیدونم مشکلم چیه حتی جدیدا از شخصیت خودم بدم میاد و هر روز دلم میخاد این فکرا و شخصیت مال من نبودند و الان بعد یه ماه میخوام بهم کمک کنه بر گردم به خود قبلی ولی خود نمیدونم ب چ دلیل کمک بخوام و خیلی خجالت میشم  

از تیزهوشان بیا بیرون 

برو نمونه 

اونجا به اندازه کافی فشار هست 

بچه هایی مثل تو که استرس بیشتر دارن نابود میشن 

آخر سر هم این استرس ممکنه بدترین نتیحه رو له همراه داشته باشه

من میدونم حالتو الان داشنگا میرم مدرسه و استرس و نوجوونیو همه اینا رو گذروندم خیلی چیزا میتونه از این حال و هوا درت بیاره اولیش خدا و قرانه 

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از تیزهوشان بیا بیرون  برو نمونه  اونجا به اندازه کافی فشار هست  بچه هایی مثل تو ک ...

خب مشکل اینجاست خانواده نمیزارن و شهرستانی ک توشم مدرسه های بهتری ندارند

من میدونم حالتو الان داشنگا میرم مدرسه و استرس و نوجوونیو همه اینا رو گذروندم خیلی چیزا میتونه از ای ...

راستش من ب خدا اعتقاد دارم ولی ب هیچ دینی اعتقاد ندارم🥲💔

خب مشکل اینجاست خانواده نمیزارن و شهرستانی ک توشم مدرسه های بهتری ندارند

پس رو خودت کار کن که استرس بیش از حد  نداشته باشی

اگه برای خودت و سلامتیت اهمیت قائلی

راستش من ب خدا اعتقاد دارم ولی ب هیچ دینی اعتقاد ندارم🥲💔

فعلا بدون جزییات باهاش ارتباط بگیر و ازش بخوا تا راهنماییت کنه 😄 مهم خودشه ..چطوری باهاش صحبت میکنی و میری تو حال وهوای خدایی

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
پس رو خودت کار کن که استرس بیش از حد  نداشته باشی اگه برای خودت و سلامتیت اهمیت قائلی

خب راستش دیگ کنترل افکارم و اترسدست خودم نیست مگر ن نمیخواستم از مشاورمون کمک بگیرم ولی خب نمیدونم ب چ علت کمک بخوام ازش

خب راستش دیگ کنترل افکارم و اترسدست خودم نیست مگر ن نمیخواستم از مشاورمون کمک بگیرم ولی خب نمیدونم ب ...

همونایی که اینجا گفتی رو بهش بگو خب ایشالا که کمک کنه

خب احساس میکنم مسخره میشمو بهم اهمیتی نمیده

خب اکه آدم قابل اعتمادی نباید اینجوری فکر کنی 

چجوریه مشاورتون 

رابطش با دانش آموزان خوبه؟ کسی هست که باهاش خرق زره باشه؟

اگه فکر میکنی آدمیه که براش مشکلات دانش آموزان مهم نیست و باعث میشه حالت بدتر میشه پس نگو بهش 

بازم فقط خودت باید خودتو جمع و جور کنی 

خب اکه آدم قابل اعتمادی نباید اینجوری فکر کنی  چجوریه مشاورتون  رابطش با دانش آموزان خوب ...

ن اتفاقا خیلی خوب و دلسوزه ولی نمیدونم نمیتونم بگم ب کسی چمه مثلا بگم مشکلم چیه