2777
2789
عنوان

شوهرم همش گریه میکنه خیلی لوسه😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 74 پست
چقدر این‌چهارچوبهایی که سعی میکنید آدمها رو توش بگنجونید زشت و بیخود هستند، مرد باید اینجوری باشه زن ...

از شما نظر خواستم گلم ؟؟🙂

مرد یه خانواده رو میگردونه بیشتر تو اجتماعه و خیلی موارد دیگه

دلیلی نداره هر چی شد بره گریه کنه 

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بستگی داره، اگه فقط دل نازک باشه مشکلی نیست ولی شوهر دختر خاله من سر هرچیز مسخره ای مثل بچه ها قهر و گریه میکنه، مثلایه بار ما مهمونشون بودیم پاسور بازی کردیم باخت قهر کرد رفت تو اتاق یک ساعت عر زد، یا اگه زنش به یه بچه کوچک محبت کنه باز این قهر میکنه، این بده 🤣

از شما نظر خواستم گلم ؟؟🙂 مرد یه خانواده رو میگردونه بیشتر تو اجتماعه و خیلی موارد دیگه دلیلی ندا ...

امیدوارم یه مرد باابهت گیرت بیاد بعد بیای اینجا از بداخلاقی و عنق بودنش بنالی🤣🤣

امیدوارم یه مرد باابهت گیرت بیاد بعد بیای اینجا از بداخلاقی و عنق بودنش بنالی

مگه هر کی پر ابهت باشه بد اخلاق و عنقه ؟؟ 

جمع کنین خودتونو با این افکارتون 

مخالفی ریپلای نکن مگه مجبورت کرده بودم 😒😐

جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌🏻

ببین بستگی داره، اگه فقط دل نازک باشه مشکلی نیست ولی شوهر دختر خاله من سر هرچیز مسخره ای مثل بچه ها ...

شوخی نکن مگه میشه

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂
چرا🤣🤣🤣

واسه ما هم سواله که چرا، تصور کن کلی مهمون بیخ تا بیخ نشستن بعد این آقا با هیکل قول و یه خروار ریش و پشم یه دفعه بگه اصلا نمیخوام خودتون بازی کنید و بعدش قنبلشو تاب بده بره تو اتاق و صدای گریش تا یه ساعت قطع نشه🤣🤣🤣

همسر منم خیلی احساساتیه اوایل تا ناراحتش می کردم میدیم ( هق هق که نه ولی اشکاش میاد) من خوشم نمیومد ...

شاید وقتی تو نیستی گریه میکنه

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...