2777
2789
عنوان

دوقولویی

334 بازدید | 16 پست

بچه ها کیا دوقولو‌حامله بودن؟؟؟من شوکم هنوز امروز رفتم سونو گفت دوساک حاملگی میبینه با واژینال تونست ببینه که یکی رویان داره گفت حدود ۴ هفته و‌خورده ای ۵ هفته اس درصورتی مه طبق تاریخ پری باید ۶ هفته و دو روز باشم البته نامنظم بودم ، بتام هم هفته پیش ۸۰۰ بود… 

گفت برو‌۱۰ روز دیگه بیا …. میا مثل من بودن و‌ بچه هاشون‌سالم بودن؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه قبلا سقط فراموش شده داشتم برای همین استرس دارم 

من دو تا بارداری ناموفق داشتم.

بعدش خدا دوقلو سالم و کامل بهم هدیه داد.

توکلت به خدا باشه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خواهر خدا بهت نگاه کرده انشاالله سالم بغل بگیری  برا منم دعا کن بار اول مثبت بشه

انشالله هروقت خدا بهت بده سالمشو‌بده استرس نداشته باش انشالله خدا دامنتو زودتر سبز کنه

قلبش تو‌هشت هفته وایساد من تا سر غربالگری اول متوجه نشدم

من خیلی میترسم.چند ماه پیش ی سقط تشکیل نشدن قلب داشتم.اندفعه هشت هفته رفتم سونو گفت سالمه و قلبشم تشکیل شده است هفته میخام برم غربالگری ولی میترسم خیلی استرس دارم.میترسم خدایی نکرده زبونم لال قلبش نزنه

خب زود رفتین ، معمولا هشت هفتگی ، سونو اول رو میرن که قلب هم تشکیل میشه.ایشالا که خیره و سالم باشن.

من سونو اول که رفتم ، همینطور شوکه شدم وقتی گفت دوتان.تازه خیلی هم بد بهم گفت.البته من هشت هفته بودم

مامان دوقلو ها . سپهر و سهند