littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 عنوان جمع دخترونه... 110 بازدید | 18 پست بچه ها برای جمع دخترونه چی بپوشم تو خونه؟ میخام شیک باشم🥲 چه نوع عطر و مد مویی مناسبه؟ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 1401/02/11 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99288 چی داری وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
silindanoo عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 7326 لباس عروسکی شلوار تنگ یا جین موعاتم ول بزار نبندشون سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 چی داری چیزی که مناسب باشه حس میکنم ندارم چندتا تیشرت دارم و شلوار بگ و لی و اینا... میخام برم بخرم از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
silindanoo عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 7326 لباس عروسکی شلوار تنگ یا جین موعاتم ول بزار نبندشون ارایش در حد رژ خط چشم تامام سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.
ماهی_کوچولوو عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 1110 مو ساده باشه بسته به لباست حالا باز یا دم اسبیلباسم من اگه تولد یا اینجور مراسما باشه پیرهن های کوتاه میپوشم اگه یکم ساده تر بخوام بپوشم شومیز شلوار
hamta1400 عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 1585 من اگ باشم موهامو باز میذازم لخته موهام. ی گیر ساده میزنم جلو موهام. شورتک لی با نیم تنه
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 لباس عروسکی شلوار تنگ یا جین موعاتم ول بزار نبندشون لباس عروسکی که مناسب مراسم و ایناس🤔 از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
مادرجانیم عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 27508 هر وی بهت میاد یه چیزی بگم جمع دخترونه هم باشه ممکنه بخوابید عکس دسته جمعی بگیرید و اگه حساسی عکس پوشش باز آت بیرون نره بهتره کمی پوشیده انتخاب کنی میدونم الان ساق شلواری شیشه ای خیلی مد شده دوباره ک بخوای با پیرهن مینی بپوشی قسنگ میشه موی لخت باز هم همیشه بورس
hamta1400 عضویت: 1399/02/15 تعداد پست: 1585 من اگ باشم موهامو باز میذازم لخته موهام. ی گیر ساده میزنم جلو موهام. شورتک لی با نیم تنه ... ی ارایش خیییلی ساده
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 مو ساده باشه بسته به لباست حالا باز یا دم اسبی لباسم من اگه تولد یا اینجور مراسما باشه پیرهن های کو ... اهان مرسی عزیزمم❤ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)
silindanoo عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 7326 لباس عروسکی که مناسب مراسم و ایناس🤔 خب مدل ساده اش هم هس برا جمع دخترونه فرقی نمیکنه خیلی شیکن سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.
littledoctor مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 9032 من اگ باشم موهامو باز میذازم لخته موهام. ی گیر ساده میزنم جلو موهام. شورتک لی با نیم تنه ... وایی مرسی عزیزم❤ از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)