zzzibaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 79 عنوان افسردگی مقاوم به درمان 414 بازدید | 12 پست سلام دوستان کسی هست بعده زایمان افسردگی شدید بارداری گرفته باشه؟ 1401/02/11 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99089 اره خیلیارو دیدم زودم خوب شدن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
zahraa1577 عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 240 واسه تاپیک آخرم گزارش بزنید چقدر حسرت می خورم وقتی به چیز هایی که علاقه دارم دست پیدا نمی کنم.
گلابتون۷۵ عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2117 مامان دوستم رفت دکتر گفت عرق نسترن، گلاب، بهارنارنج و بیدمشک رو بخر ، به نسبت برابر بریز توی یه لیوان ، روزی یه لیوان بخور ( یک چهارم از هر کدوم توی لیوان باشه ) لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
zzzibaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 79 نه من دارو روم اثر نکرد. میشه بگین چه داروهایی خوردین که خوب شدین؟
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8571 عزیزیم شما حالتون بهتره؟؟؟نی نی تون هنوز بی قراری میکنه؟؟ خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نورا_نورا عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 264 نه من دارو روم اثر نکرد. میشه بگین چه داروهایی خوردین که خوب شدین؟ سلام عزیزمشما شقاقتون خوب شد؟توروخدا جواب بدید راهنماییم کنیدمنم شرایطم مثل شماست یک و ماهو نیمه عمل کردم اصلا خوب نشدم، نمیدونم چکار کنم
zzzibaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 79 عزیزیم شما حالتون بهتره؟؟؟ نی نی تون هنوز بی قراری میکنه؟؟ سلام عزیزم.بهترم ولی مثله قبل زایمان نشدم.آره اونم بهتر شده الان ۱۹ ماهشه
ramona۹۲ عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 8571 سلام عزیزم.بهترم ولی مثله قبل زایمان نشدم.آره اونم بهتر شده الان ۱۹ ماهشه خداروشکر خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
rm94 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 178 سلام عزیزم.بهترم ولی مثله قبل زایمان نشدم.آره اونم بهتر شده الان ۱۹ ماهشه گلم چه حالاتی داری؟ هنوز دارو میخوری؟
rm94 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 178 سلام عزیزم.بهترم ولی مثله قبل زایمان نشدم.آره اونم بهتر شده الان ۱۹ ماهشه گلم کاش جوابم رو میدادی