2789
عنوان

بیایید یه لحظه

85 بازدید | 7 پست

بچه ها من تازه بچمو از دست دادم تو ۱۵هفتگی به دلیل توقف رشد اونوقت شوهرم تو این مدت اصلا کنارم نبود همش تنها بودم فقط آخر شبا با ماشین میرفتیم دور میزدیم حالم خیلی بد بود به شوهرم گفتم منو ببر قم‌ نبرد اونوقت دیشب مادرشوهرم اومدن ماشینمونو گرفتن که عید فطر میخواییم بریم مشهد ماشینو بردن حتی ب ما یه تعارفم نزدن بیا خیلی دلم شکست گفتم تو این وضعیت بجای اینکه به شوهرم بگن زنتو تنها نزار تو خونه ببرش بیرون حالو هواش عوض شه تازه میان ماشینم میگیرن

حالا مشکل من اصلا ماشین نیس مشکل من اینه شوهرم میگه مادرم ازم خواسته نوکرشم هستم جونمم میدم اونوقت من بهش گفتم یه قم منو ببر حالم خوب نیس اهمیت نده مگه بین منو مادرش چ فرقی هست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم هیچکس برای عوض شدن حال ما کاری نمیکنه خودمون باید به فکر خودمون باشیم انشاءالله این روزای سخت سریعتر بگذره حتما برو باشگاه روحیه خودت رو بالا نگهدار 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بنظرتون حق داشتم ناراحت شم

الان تو وضعیت شما هرچی شما بگی حق داری الان وضعیت شما حساسه و بقیه باید درکتون کنن ولی باید در کنارش خودتون هم خیلی به خودتون کمک کنید 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم