2777
2789
عنوان

چی بپوشممم🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 2949 بازدید | 38 پست
💩دم تو این زندگی😑  وای خدا  من هم سن تو ام  ینی نمیزارننننننننن ی شلوار عوض کنیم ...

😂عه وا چراااا

🗿🚶‍♀️عررر من چی بپوشم خدایی 

میدونی آخه میری اونجا یهو همه لباسا خوشگل تو توشون گمی🚶‍♀️💔دختر جماعتم که .....

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
🚶‍♀️✋خودم دوست دارم بپوشم اما مامانم🗿🚶‍♀️همش میگه باید پوشیده باشه  درسته که محجبه ام اما ا ...

مامانت که قرار نیست باهات بیاد اونجا ببینتت

یکی بخر ، یواشکی ببر دیگه   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂عه وا چراااا 🗿🚶‍♀️عررر من چی بپوشم خدایی  میدونی آخه میری اونجا یهو همه لباسا خوشگل تو تو ...

هر چی دوس داشتین میتونین بپوشین؟

محدودیت نداره؟

خو دختر برو تو بازار گشت بزن با مامانت یکی بخر بیا

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
اوه اوه ببین اون روز اردو چه خبری بشه کت واک مدلینگ و مدل مو برگزار میشه تو اون سن هر چی لخت تر با ...

من نمیخوام لخت باشم 

😭لباسایی که دارم نمیخوره به اونجا 🚶‍♀️شومیزامم کوتاهه یعنی بالای ران

من میخوام بلند باشه 

🚶‍♀️🗿💔چون همش مسخره ام‌میکنن بخاطر تپلی رونم 

حیییییییییییف🥺 اما من برا یه عکسم شده میپوشیدم🤣

من اجازه اونقدر کوتاه پوشیدن رو ندارم   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اوه اوه ببین اون روز اردو چه خبری بشه کت واک مدلینگ و مدل مو برگزار میشه تو اون سن هر چی لخت تر با ...

اره ولی من‌اینجودی نبودم و با دوستام تیشرت و شلوار لی بودیم اونایی ک تاپ و شلوارک و اینا میپوشیدن خز ب نظر میومدن یا نیم تنه میپوشیدن کلاه میزاشتن بعضیام حتلت تیپای لش بعد انگار اونجا میخوان خودشونو ب رخ هم بکشن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
هر چی دوس داشتین میتونین بپوشین؟ محدودیت نداره؟ خو دختر برو تو بازار گشت بزن با مامانت یکی بخر بیا

😭😂مامانم اصن نمیگه تو چی میخوای والا 

🗿🚶‍♀️بهش که میگم میگه همینارو بپوششششش

😫💔اه 

مدرسه میبره؟ با لباس مدرسه مگه وا نمیستید شما؟😐😂 من که لباساتو ندیدم

اونوقت زمان ما یه پارک میبردن به صف باید میرفتیم توی پارک هیشکی هم از جاش تکون نمیخورد اگر هم بلند میخندیدیم مدیر دعوامون میکرد😐