2777
2789
عنوان

قرص مارولون

3086 بازدید | 18 پست

امروز دکتر برام مارولون تجویز کرد پلیکیست ام و پریود نامنظم دارم تا به حال استفاده نکردم خیلی میترسم چاق ام کنه نخورمم پریود نمیشم کیا مصرف میکنن چاق نشدین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من قبلا مصرف میکردم خیلی قرص خوبیه اصلا چاق نمیکنه نسبت به قرص های دیگه واقعا عالیه 

من پریودام نامنظم شد تو یه سال ۱۷ کیلو چاق شدم میترسم اینم چاقم کنه

من برای جلوگیری میخوردم ولی خب چون قرص های دیگه هم امتحان کردم قبلا مارولین بهتر بود چون اصلا چاق نش ...

عوارضی نداشت؟ من تو اینترنت خوندم حتی سرطان هم نوشته بود خیلی ترسیدم قبلن از گل مغربی و ویتاگنوس که گیاهی بودن استفاده میکردم

عوارضی نداشت؟ من تو اینترنت خوندم حتی سرطان هم نوشته بود خیلی ترسیدم قبلن از گل مغربی و ویتاگنوس که ...

من زیاد استفاده کردم جزو بهترین قرصهای ضد بارداری .

چاقی هم نداره .‌

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عوارضی نداشت؟ من تو اینترنت خوندم حتی سرطان هم نوشته بود خیلی ترسیدم قبلن از گل مغربی و ویتاگنوس که ...

نه برای من عوارضی نداشت خداروشکر حتی از قرص یاسمین هم بهتر بود قیمتشم خوبه 

اگه خودت پر خوری نکنی هیچی چاقت نمیکنه  سردی و مواد قندی و چربی نخور من مارولین خوردم ولی به ...

یعنی باهاش پریود نشدی من برا تنظیم پریود میخوام بخورم

ویتاگنوس وگل مغربی برای تقویت تخمدان عالیه ولی رو کیست تاثیر نداره ،همون مارولین بخور